Реклама

Створено месенджер для тих, у кого сів телефон

Месенджер Die with Me знаходить випадкового співрозмовника і включається тільки тоді, коли батарея розряджається  
Čytaty latynkoju
Створено месенджер для тих, у кого сів телефон
  1. Головна
  2. Новини
  3. Створено месенджер для тих, у кого сів телефон
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Месенджер Die with Me знаходить випадкового співрозмовника і включається тільки тоді, коли батарея розряджається  

Новий месенджер активується, коли на смартфоні залишилося менш ніж 5% заряду батареї.

Що можна зробити за допомогою додатку

За допомогою Die with Me можна побажати приємного вечора незнайомцю перед тим, як його телефон сяде. Під час листування додаток показує заряд батареї співрозмовника.

Нагадаємо, що для вінницьких «прозорих офісів» створилиДля вінницьких «прозорих офісів» розробили унікальний додаток унікальний мобільний додаток. ConnectPRO розроблений українськими IT-фахівцями та дозволяє спілкуватися в режимі онлайн-чату. Завдяки йому мовлення співробітника «Прозорого офісу» перетворюється на текстові повідомлення, які надходять відвідувачу на його смартфон. У програмі є сервіс онлайн-сурдоперекладу: впродовж робочого дня у режимі відеозв’язку доступний сурдоперекладач.

Додамо, що екс-співробітник ЦРУ представивЕкс-співробітник ЦРУ представив мобільний додаток від кібершпигунів нещодавно мобільний додаток від кібершпигунів. Це — інструмент із відкритим кодом, призначений для правозахисників та інших людей, що знаходяться під загрозою зламу даних. Він працює з вбудованими датчиками телефону для відстеження раптових змін навколишнього середовища.

Share
Написати коментар
loading...