Реклама

Post cryptum — що нового у світі цифрових валют

Ми продовжуємо збирати найактуальнішу та найцікавішу інформацію про криптовалюти за тиждень. На часі дізнатися, що нового сталося у криптосвіті, які перспективи чекають на ринок цифрових валют і блокчейн-проекти
Čytaty latynkoju
Post cryptum — що нового у світі цифрових валют
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Post cryptum — що нового у світі цифрових валют
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Ми продовжуємо збирати найактуальнішу та найцікавішу інформацію про криптовалюти за тиждень. На часі дізнатися, що нового сталося у криптосвіті, які перспективи чекають на ринок цифрових валют і блокчейн-проекти

Останнім часом на нас шквалом летять новини про стрибки вартості Bitcoin та появу нових криптовалют. Багато іменитих людей розповідають про великі перспективи цього ринку. І якщо вам цікаво отримати необхідні знання про те, що твориться у криптосвіті, тоді читайте вже традиційну підбірку.

Болгарія долучилася до розслідування щодо OneCoin

Прокуратура Болгарії розпочала широкомасштабне міжнародне розслідування щодо компаній і осіб, що стоять за інвестиційною схемою OneCoin. В даний час компанії, пов’язані з OneCoin Ltd., розслідуються в Англії, Ірландії, Італії, США, Канаді, Україні, Литві, Латвії, Естонії та багатьох інших країнах. Правоохоронні органи різних країн вже не раз звинувачували OneCoin в шахрайстві, створенні фінансової піраміди, відмиванні грошей і незаконних фінансових операціях.

ICO по-новому: Бутерін запропонував контролювати блокчейн-проекти

Розробник Ethereum Віталік Бутерін запропонував новий підхід до децентралізованого збору інвестицій під назвою DAICO. Це комбінація ДАО та ІСО. Тобто тепер інвестори впливатимуть на процес розподілення коштів у новому проекті. Команда не зможе розпоряджатися одразу всіма зібраними грошима.

Менше 1% всіх транзакцій Bitcoin пов'язано з відмиванням грошей

Нещодавній звіт об’єднаної групи аналітиків FDD і компанії Ellicit, показує, що менше 1% всіх транзакцій Bitcoin пов’язано з відмиванням грошей. За інформацією Cointelegraph, у аналізі з небезпеки відмивання грошей, було зазначено, що у випадку з криптовалютами — це не критична проблема.

57 українських чиновників задекларували Bitcoin

Одразу актуально буде згадати про те, що українські чиновники другий рік поспіль вносять криптовалюти у свої декларації. Зокрема, за цей час чиновниками вже задекларовано57 українських чиновників задекларували Bitcoin 34 239 біткоїнів. Найбільша кількість власників біткоїнів працює в Одеській обласній раді, на другому місці – Верховна Рада України. На 3 місці – Адміністрація Президента.

Bitcoin отримав власну «симфонію»

Нестандартна візуалізація видобутку біткоїнів — ось такий проект нещодавно з’явився в інтернеті. І виглядає він вкрай «космічно» і трошки медитативно. Symphony of Blockchains  — таку назву має незвичний проект, який візуалізує видобуток Bitcoin, усі транзакції та структуру передачі даних і видобутку окремих блоків найвідомішої криптовалюти на планеті.

Криптовалюта DASH підтримуватиме освіту у США

Державний університет штату Арізона (ASU) оголосив про партнерство з криптовалютою DASH, яка забезпечить їх 350 тисячами доларів США. Гроші націлені на «прискорення досліджень, нових розробок та освіти, що сприятиме швидкості, ефективності, безпеці та поширенню використанню технології».

Президент Європейського Центрального Банку проведе дискусію про криптовалюти

Президент Європейського Центрального Банку відповість на питання про криптовалюти та блокчейн 12 лютого 2018 року. Поставити своє питання можна ще сьогодні. Молодіжні діалоги ЄЦБ — це серія переговорів, що проводяться зі студентами і молоддю з різних країн. Молодіжні діалоги ЄЦБ дають можливість почути і обговорити думки з ключових тем в області економіки і банківської справи.

До слова, якщо ви бажаєте дізнатися, як обрати і захистити свій гаманець із криптовалютами, рекомендуємо прочитати відповідний матеріалЯк захистити свій гаманець із криптовалютами — 8 порад.

Share
Написати коментар
loading...