Реклама

«Нова пошта» у 2017-му зміцнила позиції в e-commerce

Загальна кількість відправлень, які група компаній «Нова Пошта» доставила у 2017 році, склала рекордні 145,8 млн або майже на 30% більше, ніж у 2016 році  
Čytaty latynkoju
«Нова пошта» у 2017-му зміцнила позиції в e-commerce
  1. Головна
  2. Новини
  3. «Нова пошта» у 2017-му зміцнила позиції в e-commerce
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Загальна кількість відправлень, які група компаній «Нова Пошта» доставила у 2017 році, склала рекордні 145,8 млн або майже на 30% більше, ніж у 2016 році  

Понад 5 млн у цьому обсязі склали міжнародні відправлення – «Нова Пошта» розширяється на європейському континенті.

Як «Нова пошта» працювала у 2017-му

Частка доставок для клієнтів «Нова Пошта» з сегменту онлайн-торгівлі всередині України з року в рік зростає приблизно на третину. В 2017 році тенденція продовжилася: компанія доставила близько 33 млн посилок для e-commerce або на 30% більше, ніж у 2016-му. З боку онлайн-продавців та дистриб’юторів товарів зростає попит на послугу фулфілмента. Так, в «НП Логістик», що входить до групи компаній «Нова Пошта», здійснили понад 15 млн операцій з вантажами і цього року планують подвоїти цей показник.

Допомога волонтерам та бійцям АТО

За минулий рік в рамках проекту «Гуманітарна пошта України» волонтерські організації безкоштовно перевезли понад 1,5 тис тонн допомоги для військовослужбовців, вимушених переселенців зі сходу України та жителів міст, звільнених в ході АТО. Компанія сприяла закупівлі медичного обладнання для проведення операцій та лабораторних досліджень в Національному Інституті хірургії і трансплантології ім. Шалімова. Апаратура в тому числі використовується для лікування і реабілітації воїнів АТО. У планах на 2018-ий: побудувати власні об’єкти в кількох обласних центрах.

Нагадаємо, що «Нова Пошта» також розширяє«Нова Пошта» до кінця 2017-го має намір розширити доставку з Європи співпрацю із країнами Європейського Союзу. Зокрема працюватиме адресне доставлення вантажів до 30 кг з України до Європи та палетованих вантажів в обох напрямках. Планують компанії створити й кур’єрські відправлення з країн Європи до України.

Share
Написати коментар
loading...