Реклама

Бізнес-теми, якими найбільше цікавилися попередні 7 днів

Бізнес потроху прокидається від «канікул», викликаних різдвяними та новорічними святами. Тож на часі пригадати, які теми були актуальними у попередній, міжсвятковий період
Čytaty latynkoju
Бізнес-теми, якими найбільше цікавилися попередні 7 днів
  1. Головна
  2. Новини
  3. Бізнес-теми, якими найбільше цікавилися попередні 7 днів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Бізнес потроху прокидається від «канікул», викликаних різдвяними та новорічними святами. Тож на часі пригадати, які теми були актуальними у попередній, міжсвятковий період

Нові закони набули чинності

З 1 січня набула чинності низка ухвалених минулоріч законів. Які зміни вже відбулися в українському законодавстві та чого очікувати протягом 2018-го року — дізнавайтеся з тематичної добірки від Na chasiЩо варто знати про зміни в законодавстві від початку 2018 року.

Стали відомі найуспішніші стартапи минулого року з України

2017 рік був досить успішним для стартапів в Україні та світі загалом. Проекти один за одним заявляли про себе, залучаючи мільйони навіть без мінімально життєздатного продукту. Сьогодні поговоримо про 10 найпопулярніших технологічних новинок10 українських стартапів, що стали всесвітньо знаними в 2017-му та досягнень українців, що сколихнули світ минулоріч.

Вийшла добірка Telegram-каналів українською, які надихають підприємців

Тенденція переходити з соцмереж в месенджери, щоб бути в курсі актуальних подій, стає все більш популярною. Telegram виділяється серед конкурентів, оскільки має безліч каналів, що пропонують користувачам відфільтровану за тематикою інформацію. Канали, що надихають✉️ 14 україномовних Telegram-каналів для саморозвитку — в одній добірці.

Анонсовані технологічні перетворення в українських Збройних Силах

2018 рік лише розпочався, а українська армія та оборонна промисловість вже представляють нові розробки та нарощують потужності підрозділів за рахунок нових технологій. На часі дізнатися про це докладніше5 технологічних інновацій в українській армії.

CES-2018 постала у всій красі незвичних ідей

Щорічна виставка CES – майданчик фантазій майбутнього, що стануть частиною нашого життя вже за десяток років. Крім цілком серійних зразків, тут можна було побачити й незвичні розробки, які захоплюють увагуConsumer Electronic Show-2018 — 10 неймовірних новинок.

Вдруге на Consumer Electronics Show, яка проводиться щороку у Лас-Вегасі, Україна представила свій національний технологічний павільйон. На часі дізнатися, які команди від нашої країни полетіли10 українських розробок на CES-2018 до США.

Відбулося обговорення успішних кейсів світового краудфандинґу з боку українських проектів

Як ефективно запустити продукт на KickstarterЯк ефективно запустити продукт на Kickstarter — досвід українських стартапів — досвід українських стартапів. Своїми історіями неочікуванних злетів, складних перемог та безглуздих падінь поділилися СEO низки компаній: Jollylook, що створює миттєві картонні фотокамери, масок для приватних розмов Hushme, світових електробайків-рекордсменів Delfast та Concepter, що створили спалах iBlazr.

Share
Написати коментар
loading...