Реклама

На житло для молоді у 2018-му виділено 30 млн грн

Про це у відповідь на запит УНН повідомили у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України  
Čytaty latynkoju
На житло для молоді у 2018-му виділено 30 млн грн
  1. Головна
  2. Новини
  3. На житло для молоді у 2018-му виділено 30 млн грн
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Про це у відповідь на запит УНН повідомили у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України  

Житловий ринок в Україні на сьогоднішній день відзначається насамперед високою вартістю за квадратний метр. Вартість житла з первинного — а часто і вторинного — ринку далеко не усім «по кишені». Тому для молоді держава вкотре продовжує спеціалізовані програми фінансування будівництва житла за пільговими умовами. Фінансування здійснюватиметься за програмою «Збільшення статутного капіталу Фонду з подальшим використанням на реалізацію Державної програми забезпечення молоді житлом». На часі дізнатися більше про те, як профінансують молодіжну забудову в 2018 році.

Як фінасуватиметься програма підтримки житлового будівництва

Згадана вище програма із підтримки молодіжного житлового будівництва фінансуватиметься за рахунок коштів із місцевих бюджетів. Також буде додано до програми кошти статутного капіталу Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву. За програмою «Збільшення статутного капіталу Фонду з подальшим використанням на реалізацію Державної програми забезпечення молоді житлом» у 2018 році передбачено фінансування цієї програми у розмірі 30 млн грн. Ці кошти, звісно, не покриють повну потребу молодої аудиторії у житлі — але можуть лягти в основу програм пільгового фінансування для окремих категорій молоді.

Житлові масиви у великих містах тим часом переходять все частіше на використання енергоощадних технологій. Нагадаємо, що у Києві плануютьУ Києві побудують екологічний житловий комплекс зведення екологічного та енергоефективного житлового комплексу. Будинки в ньому матимуть підземну систему збору відходів, індивідуальні лічильники теплової енергії у оселях та енергозберігаюче освітлення.

Share
Написати коментар
loading...