Реклама

Netflix став найприбутковішим неігровим додатком 2017-го

Netflix очолив топ застосунків, які не є мобільними іграми, за рівнем прибутку в минулому році. Про це йдеться у річному звіті від Sensor Tower про найуспішніші додатки на App Store і Google Play
Čytaty latynkoju
Netflix став найприбутковішим неігровим додатком 2017-го
  1. Головна
  2. Новини
  3. Netflix став найприбутковішим неігровим додатком 2017-го
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Netflix очолив топ застосунків, які не є мобільними іграми, за рівнем прибутку в минулому році. Про це йдеться у річному звіті від Sensor Tower про найуспішніші додатки на App Store і Google Play

У попередні роки перше місце зайняв застосунок Spotify, а ще раніше — LINE. Але 2017-й, безперечно, був роком Netflix. Сервіс отримав валовий абонентський дохід у розмірі близько $510 млн. За оцінкою компанії, це на 138% більше, ніж минулого року. Це приблизно в 2,4 рази більше, ніж ті $215 млн, які користувачі витратили в додатку Netflix у 2016 році.

Чому саме Netflix очолив цей рейтинг

Застосунок знаходився у верхній частині графіків прибутку в різних точках протягом 2017 року. Наприклад, у підсумках другого кварталу ресурс Sensor Tower повідомив, що додаток досягнув росту річного прибутку на 233% до $153 млн, порівняно з показником у $46 млн в той самий період 2016-го.

Водночас, Netflix повідомляв про приплив міжнародних підписників, що складають більшість нових реєстрацій. Ці нові користувачі часто приєднуються до Netflix за допомогою свого телефону та оплачують покупки через додатки.

За підсумками прибитку за третій квартал 2017-го, Netflix продовжував перевищувати очікування щодо зростання притоку абонентів. Це, знову ж таки, відбулося завдяки прийняттю сервісу на міжнародних ринках. Із 5,3 млн нових підписників за квартал, 850 тис прийшли зі США, а 4,45 млн — з міжнародних ринків.

Також Netflix став найприбутковішим додатком на Apple App Store. В той час, як на Google Play застосунок обійшли Tinder, Google Drive, LINE, Pandora та HBO NOW.

Які ще додатки відзначилися в 2017-му

Ще одним суттєвим проривом минулого року став застосунок Tencent Video. У 2016 році цей додаток займав 14-ту позицію за рівнем прибутку на App Store. Минулоріч він піднявся на 3-тє місце за кількістю залучених коштів на App Store, а також 5-те за загальним прибутком в обох магазинах. Якби Google Play був доступним у Китаї, імовірно, все виглядало би значно інакше. Щодо кількості завантажень, топ рейтингу очолив Facebook.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Netflix випустить продовженняNetflix випустить продовження «Bright», перша частина зібрала 11 млн переглядів «Bright». Перша частина фантастичного блокбастера зібрала 11 млн переглядів.

Share
Написати коментар
loading...