Реклама

HP показала нове покоління кишенькових принтерів, які друкують фото без чорнил

Незвичний пристрій для поціновувачів мобільної фотографії показала компанія HP в ході виставки інновацій та технологій CES-2018
Čytaty latynkoju
HP показала нове покоління кишенькових принтерів, які друкують фото без чорнил
  1. Головна
  2. Новини
  3. HP показала нове покоління кишенькових принтерів, які друкують фото без чорнил
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Незвичний пристрій для поціновувачів мобільної фотографії показала компанія HP в ході виставки інновацій та технологій CES-2018

Мініатюрний принтер HP Sprocket з’явився на CES цього року, це — вже оновлене покоління цих пристроїв. Він працює за технологією ZINK. Ця технологія передбачає друк без використання чорнил. В якості носія для створення фотографій використовується спеціальний папір. На ньому зображення у багатогольоровій гаммі наноситься завдяки термічній обробці поверхні. Крім того, такий папір має зворотній липкий бік. Готові світлини можна одразу наклеїти у фотоальбом.

В чому особливість оновленого кишенького принтера HP

Принтери сімейства ZINK (скорочення від Zero Ink) — це відгалуження від технології, яку використовували фотоапарати Polaroid. Щоправда в цьому випадку відсутній запах чи потреба попередньо висушувати зроблені фотознімки, роздруковані на паперовому носії. Він працює без чорнил, використовуючи тепло та спеціальний папір для друку фотографій. HP Sprocket має ціну близько $129 і належить до лінійки таких пристроїв. Проте серед конкурентів він має найкомпактніші розміри та не потребує висушення світлин, перш ніж торкатися їхньої поверхні. Надруковані світлини мають трохи менший розмір, аніж стандартні відбитки, роздруковані на офісному фотопринтері. Компактність та можливість обійтися без підключення до джерела живлення й відсутність потреби у чорнилах роблять такі принтери зручним супутником усіх, хто захоплюється мобільною фотографією.

Раніше ми публікували огляд усіх технологій, які будуть представленіЧого очікувати від CES 2018 цьогоріч в ході CES. Там чимало як корисних, так і чудернацьких винаходів та пристроїв.

Share
Написати коментар
loading...