Реклама

У березні 2018 року Wizz Air відновлює рейси зі Львова до Німеччини

Лоукост Wizz Air відновлює польоти зі Львова до Дортмунда з 26 березня. Це на два місяці раніше, ніж було заплановано
Čytaty latynkoju
У березні 2018 року Wizz Air відновлює рейси зі Львова до Німеччини
  1. Головна
  2. Новини
  3. У березні 2018 року Wizz Air відновлює рейси зі Львова до Німеччини
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Лоукост Wizz Air відновлює польоти зі Львова до Дортмунда з 26 березня. Це на два місяці раніше, ніж було заплановано

Якщо ви любите подорожувати до центру Західної Європи, на часі новина, яка вас порадує. На офіційному сайті компанії Wizz Air вже розпочали продаж квитків на рейси з України до Німеччини. Мандрівникам варто подбати про замовлення заздалегідь, якщо ви плануєте подорож навесні.

Скільки коштують квитки Wizz Air за цими напрямками

Перельоти за вказаним вище напрямком будуть здійснюватися двічі на тиждень – літаки авіакомпанії вилітатимуть з міста Лева у понеділок та п’ятницю. Вартість квитків складатиме від 719 грн. Компанія Wizz Air вже виконувала рейси зі Львова до Дортмунда, проте восени 2014 року цей рейс було скасовано на певний час. Заплановано, що у 2018 році авіаперевізник відкриє також рейси зі Львова до Лондона, Катовіце та Ґданська. Спочатку у компанії планували запустити рейси до Дортмунда 21 травня 2018 року. Тепер цей старт перенесено на більш ранній термін.

Нагадаємо, що цей лоукостер вже фігурував у наших новинах раніше: він навесні 2018 року також запуститьWizz Air запустить рейси зі Львова до Лондона навесні рейси зі Львова до Лондона. Початок перевезень очікується із 1 травня 2018 року — а не з 1 вересня, як анонсували ЗМІ раніше. Про ранній початок перевезень свідчить оновлена інформація у системі бронювання. У компанії також підтвердили попередню інформацію, оприлюднену у ЗМІ. Польоти за цими напрямками будуть виконуватися із частотою тричі на тиждень зі львівського летовища.

Share
Написати коментар
loading...