Реклама

Відома українська криптобіржа продає Bitcoin Cash за гривні, на черзі — Ripple

Одна з найпопулярніших в Україні криптобірж — Kuna — переходить до прямих продажів за гривню низки затребуваних альткоїнів
Čytaty latynkoju
Відома українська криптобіржа продає Bitcoin Cash за гривні, на черзі — Ripple
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Відома українська криптобіржа продає Bitcoin Cash за гривні, на черзі — Ripple
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Одна з найпопулярніших в Україні криптобірж — Kuna — переходить до прямих продажів за гривню низки затребуваних альткоїнів

В чому полягає нова можливість

Із 4 січня 2018 року криптобіржа Kuna розпочала торги пари BCH/UAH (Bitcoin CashЩо таке Bitcoin Cash і що варто знати про форк біткоїнів за гривню). Наступними на черзі мають стати альткоїни Ripple (XRP) та Stellar (XLM). Після них керівництво біржі обіцяє додати до прямого продажу за гривні низку інших майнінґових валют зі списку ТОП-10.

Яку комісію і чому бере криптобіржа

Також прес-служба Kuna випустила роз’яснення щодо збільшення комісії. За словами представників біржі, половина майданчиків, на яких торгуют криптовалютами, у чільній двадцятці за рівнем обороту мають таку ж комісію на виведення Bitcoin — у розмірі 0,001 ВТС. Збір транзакцій та затримки із виведенням пояснюють збільшенням навантажень на мережу та уповільненням Bitcoin та створенням транзакційної черги. За словами представників біржі, зменшення комісії збільшило би тривалість очікування черги на виведення криптовалюти. Тому вони намагаються включати транзакції максимум в третій блок, аби не змушувати клієнтів чекати ще довше.

Також в Kuna очікують стабілізації ситуації із мережею «ефіру», щоби теж скоригувати комісію, якщо це відбудеться. Нагадаємо, днями засновник Ethereum Віталік Бутерін оголосив про те, що кількість транзакцій наближається до 1 млн і мережі потрібна стабілізація та нові розробки. Для пошуку удосконаленої техноогії навіть оголошено конкурсТворець Ethereum пропонує гранти для розробників грантів.

Раніше ми повідомляли про те, що курс криптовалюти Ethereum різко збільшився за цей тиждень і вперше перетнувВартість Ethereum вперше в історії перетнула позначку в $1 тис позначку в $1 тис.

Share
Написати коментар
loading...