Реклама

Безпілотні потяги з’явилися у Китаї

Повністю автоматизовані поїзди були в Китаї і раніше, проте ці стали першими, виробленими і розробленими країною  
Čytaty latynkoju
Безпілотні потяги з’явилися у Китаї
  1. Головна
  2. Новини
  3. Безпілотні потяги з’явилися у Китаї
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Повністю автоматизовані поїзди були в Китаї і раніше, проте ці стали першими, виробленими і розробленими країною  

У Китаї вже діють безпілотні магазини та супермаркети. Безпілотні автівки також отримали дозвіл курсувати на деяких тестових дорогах. На часі зробити безпілотними ще й ініші види транспорту — зокрема, громадського. Саме так вирішили в КНР — і випустили на дороги перші потяги, в яких не буде машиніста.

Яка довжина маршруту безпілотних потягів

Тепер у Китаї стартувала перша лінія метро, що повністю розроблена на внутрішньому ринку країни. На цій лінії – рухомий склад, системи сигналізації, відеоспостереження та залізничних колій. За словами оператора метро, ціла поїздка проходить через 9 станцій і охоплює 14,4 км. Очікується, що в таких подорожах братимуть участь до 70 тис пасажирів щодня.

Нагадаємо, що декілька місяців тому китайці тестувалиКитайці тестують безпілотний електричний автобус безпілотний автобус. 12-метровий електротранспорт з інтелектуальною системою водіння оснащений 8 датчиками, включаючи камери спостереження, радари. 12-метровий електротранспорт з інтелектуальною системою водіння оснащений 8 датчиками, включаючи камери спостереження, радари. Завдяки датчикам, він легко розпізнає автомобілі, світлофори і пішоходів навколо. Радарні установки допомагають виявити бар’єри в межах 200 метрів. транспортний засіб здатний розвивати швидкість до 40 км/год, при цьому маневрування може проводитися в автоматичному режимі. На перших випробуваннях електроавтобуса виконав автоматично ряд маневрів на дорозі, включаючи тягу, поворот і зміна смуги руху.

Share
Написати коментар
loading...