Реклама

Netflix випустить продовження «Bright», перша частина зібрала 11 млн переглядів

Фантастичний блокбастер про напарників-копів орка та людину від Netflix, в якому одну з головних ролей зіграв Уїлл Сміт, отримає продовження. Новорічна прем’єра виявилася для Netflix більш ніж вдалою
Čytaty latynkoju
Netflix випустить продовження «Bright», перша частина зібрала 11 млн переглядів
  1. Головна
  2. Новини
  3. Netflix випустить продовження «Bright», перша частина зібрала 11 млн переглядів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Фантастичний блокбастер про напарників-копів орка та людину від Netflix, в якому одну з головних ролей зіграв Уїлл Сміт, отримає продовження. Новорічна прем’єра виявилася для Netflix більш ніж вдалою

Після прем’єри напередодні Нового 2018-го Netflix може вважати, що відкрили нову еру у створенні фільмів. Якщо раніше драми та серіали, створені спеціально для цього онлайн-кінотеатру (за винятком «Чорного Дзеркала») навряд чи мали великі збори переглядів — то Bright став фільмом, який усе змінив. Упродовж 3 діб після випуску стрічку переглянули понад 11 млн глядачів у різних країнах світу.

Що варто знати про новий хіт від Netflix

ФІльм доступний для перегляду й в Україні. Історія про те, як звичайний поліцейський (його грає Уїлл Сміт, зірка «Людей у чорному») отримує в напарники орка, а ще має поборотися із мафією орків та таємничим орденом ельфів-вбивць за магічний артефакт. Стрічка відзнята у найкращих традиціях блокбастерів для великого кіноекрану. Глядачеві вона нагадує одночасно про «Фантастичну четвірку», «Людей у чорному», «Людей X» та «Загін самогубців» — от тільки головних героїв трохи менше. Тепер Netflix планує випустити продовження. Подейкують, що повернуться не лише Уїлл Сміт та виконавець ролі орка в поліцейській формі Джоель Еджертон, але й директор картини Девід Айєрс.

Поки критики чубляться щодо етичної та сатиричної складової фільму, аудиторія сприйняла стрічку вкрай позитивно. Рейтинг від критиків на одному із найпопулярніших майданчиків для оглядів кіно Rotten Tomatoes склав ледве 28%. Одночасно відгуки глядачів є позитивними у 88% випадків перегляду.

Онлайн-кінотеатр вже навіть випустив жартівливе «підтвердження» на користь чуток про те, що фільм буде продовжено. Сіквел на хвилі успіху першої частини може стати не менш успішним — крім того, перша частина стала серйозною заявкою Netflix стосовно того, яким може стати кіновиробництво та дистрибуція фільмів вже у найближчому майбутньому.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про вихідNetflix випускає новий сезон Black Mirror — скандального серіалу про технології нового сезону Black Mirror на платформі Netflix. Прем’єра відбулася 29 грудня 2017 року. Серіал розповідає про апокаліптичні наслідки застосування технологій у майбутньому для різних життєвих ситуацій. Кожен новий сезон стає незмінним хітом переглядів завдяки скандальним та неоднозначним етичним дилемам, які висвітлюються у окремих епізодах серіалу.

Share
Написати коментар
loading...