Реклама

В Україні подають електронні декларації

Протягом декількох місяців 2018-го державні службовці мають оприлюднити електронні декларації за попередній рік
Čytaty latynkoju
В Україні подають електронні декларації
  1. Головна
  2. Новини
  3. В Україні подають електронні декларації
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Протягом декількох місяців 2018-го державні службовці мають оприлюднити електронні декларації за попередній рік

З 1 січня 2018 року до 1 квітня триває процес подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Що варто пам’ятати декларанту

Форму для заповнення декларації можна знайти на офіційному сайті Національного агентства із питань запобігання корупції. Декларанту важливо пам’ятати власну електронну поштову скриньку, яка вказана у персональному кабінеті Єдиного державного реєстру декларацій осіб. Перевірити термін дії та працездатність електронного цифрового підпису для роботи з Реєстром також не завадить. Рекомендації та відеокурс із роз’ясненнями про те, як правильно та швидко заповняти еелектронну декларацію, можна знайти на офіційному сайті НАЗК.

Нагадаємо, що в Україні змінилиДекларація по-новому — в Україні змінили форму податкового декларування форму податкового декларування. Змінами Мінфіну передбачено, що фізичні особи-підприємці у додатку Ф2 до документа відображають амортизаційні відрахування за витратами. Йдеться про витрати, які вони понесли на придбання чи самостійне виготовлення основних засобів, а також на придбання нематеріальних активів. Також ФОП, які у звітному році припиняють державну реєстрацію, мають прописати дату прийняття такого рішення у рядку 8 «Категорія платника».

 

Share
Написати коментар
loading...