Реклама

8 найкращих ґаджетів 2017 року за версією WIRED

Раптом святий Миколай чи Дід Мороз залишили вас без подарунків, ви ще маєте час придбати собі щось із цього переліку на Різдво за календарем християн східного обряду. А ми разом із виданням WIRED пригадаємо, які ґаджети були найцікавішими та найкращими у 2017 році
Čytaty latynkoju
8 найкращих ґаджетів 2017 року за версією WIRED
  1. Головна
  2. Техно
  3. 8 найкращих ґаджетів 2017 року за версією WIRED
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Раптом святий Миколай чи Дід Мороз залишили вас без подарунків, ви ще маєте час придбати собі щось із цього переліку на Різдво за календарем християн східного обряду. А ми разом із виданням WIRED пригадаємо, які ґаджети були найцікавішими та найкращими у 2017 році

Найкращий мобільний пристрій року — iPhone X

Король ґаджетів цьогоріч (попри всю критику) — це iPhone XГодинник, що телефонує, 4K в кожен дім та iPhone за $999 — всі новинки Apple. Телефон надто інноваційний як на свій час. Проте вже за рік-два побачите, як все більше китайських та південнокорейських брендів представлять свої «клони» (і вже почали це робити). А розпізнавання обличчя та можливості мобільної доповненої реальності — це взагалі потужний крок з боку виробника мобільних пристроїв:

Найкраща персональна акустика — UE Wonderboom

Це вже третій рік поспіль, коли гучномовець UE виграв у редакції WIRED звання найкращого ґаджету для аудіо за рік. Тут немає модного голосового помічника, але це свого роду ідеальний портативний динамік Bluetooth — до того ж, абсолютно водонепроникний (за стандартом IP67). Можна навіть кинути його до басейну — і слухати музику у воді:

Найкращий голосовий помічник — Sonos One

Найновіша смарт-колонка Sonos має голосового помічника Alexa від AmazonAmazon назвав ґаджет, який найчастіше купували до Різдва. Якщо вам не подобається Alexa, ви можете додати Google Assistant, коли він з’явиться в One протягом 2018 року. Саме тоді, коли це відбудеться, цей динамік стане найпотужнішим вузлом у вашому розумному будинку:

Найкращий ноутбук — iPad Pro

Як не дивно, та WIRED називають найкращим ноутбуком 2017 року не ноутбук — а планшет. iPad Pro із вдосконаленням системи iOS 11 та екосистеми додатків став пристроєм, що здатен конкурувати із власними портативними комп’ютерами Apple, завдяки своєму екрану, чипу A10X Fusion та стилусу Apple Pencil. Все, що потрібно додати до базової конфігурації, — це хороша клавіатура:

Найкращий пристрій для ґеймерів — Nintendo Switch

Після кількох років забуття Nintendo повернулася зі справжнім «вибухом» у 2017 році. Те, чого бракує Switch у чистому графічному режимі, компенсує різноманітність — док-станція до телевізора для спільної гри вдома чи модулі для зручної гри десь у громадському транспорті чи літаку. Мобільні ігри з якістю консольних — ми цього давно чекали:

Найкращий пристрій для батьків із малими дітьми — Veer Cruiser

До списку найкращих ґаджетів потрапив інноваційний міський дитячий візок. Veer Cruiser — це адаптований гірський колісний прокат-універсал, який легко вмістить одного чи двох ваших дітей та всі потрібні речі для молодих батьків:

Найкращий пристрій для смарт-будинку — термостат Ecobee4

Навіть звичайні термостати мають проблеми з регулюванням температури в різних частинах вашого будинку. Але останній пристрій від Ecobee зберігає всі дані про прохолодні чи теплі зони через бездротові дистанційні датчики, які контролюють окремі кімнати. Ecobee4 продається з вбудованою службою голосової служби Amazon Alexa Voice і сумісний із Google Home, Apple HomeKit та Samsung SmartThings:

Найкраща іграшка для дітей — LittleBits Droid Inventor Kit

Ідеальний подарунок не лише для підлітків, але й для дорослих, які захоплюються всесвітом фільмів Джорджа Лукаса. У цьому комплекті діти можуть зібрати власний дроїд R2D2, який вони можуть програмувати. Все в одному флаконі: хакерство, етика мейкерівReMake Ukraine — створювати і змінювати та Star Wars.

Share
Написати коментар
loading...