Реклама

МВС відзвітувало про роботу своїх сервіс-центрів та онлайн-сервісів

МВС України оприлюднило електронний звіт про результати роботи за рік. Команда сервісних центрів МВС також поділилася планами щодо подальшого реформування роботи центрів обслуговування населення та онлайн-сервісів
Čytaty latynkoju
МВС відзвітувало про роботу своїх сервіс-центрів та онлайн-сервісів
  1. Головна
  2. Новини
  3. МВС відзвітувало про роботу своїх сервіс-центрів та онлайн-сервісів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
МВС України оприлюднило електронний звіт про результати роботи за рік. Команда сервісних центрів МВС також поділилася планами щодо подальшого реформування роботи центрів обслуговування населення та онлайн-сервісів

Загалом протягом 2017 року в Україні було відкрито 50 нових сервісних центрів МВС. Всі вони були реалізовані за єдиною концепцією та взяли за основу принцип «прозорого офісу» для максимізації зручності обслуговування громадян.

Що варто знати про реформи МВС в обслуговувані населення

«Прозорі офіси» МВС, які замінили старі МРЕВ, забезпечили у 2017 році надання послуг за час від 30 хв до 3 год (залежно від складності питання). Також скрізь у них було впроваджено електронну чергу, інформаційну систему та систему відгуків. Всі охочі могли спостерігати за роботою цих центрів онлайн на окремому сайті. Приміщення були при цьому обладнані дитячими куточками, полицями для буккросинґу та переплановані з врахуванням вимог інклюзивності. Також при центрах було відкрито банківські відділення або встановлено термінали для зручної оплати.

Надання консультацій та послуг проводилося у 2017 році не лише офлайн, але й онлайн. МВС також почало співпрацювати із Центрами надання адміністративних послуг та документ-сервісами у Києві, Вінниці, Дніпрі та Львові. На додачу до офлайн-послуг та онлайн-сервісів було також запущено мережу мобільних сервісних центрів МВС. Це — автівки, які надають потрібні населенню послуги для населення у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Луганській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Рівненській, Тернопільській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській та Чернівецькій областях.

Загалом було надано 15 075 послуг за 8 місяців 2017 року.

МВС відзвітувало про роботу своїх сервісних центрів та онлайн-сервісів

Які плани має відомство на 2018 рік

Як йдеться у звіті МВС, серед запланованих змін — персональний онлайн-кабінет водія, онлайн-замовлення індивідуальних номерних знаків та доступ до історії автомобілів, а також запуск онлайн-реєстрації на отримання послуг у сервісних центрах МВС, на складання іспитів та фіксація теорії і практики водіння для запобігання можливому впливу з боку екзаменаторів.

Раніше ми публікували докладну розмовуВід SMM до буккросинґу — сервіс-центри МВС про те, які саме реформи відбулися у сервіс-центрах Міністерства внутрішніх справ України у 2017 році.

Share
Написати коментар
loading...