Реклама

Додаток для людей із вадами слуху — розробка українця

Українець створив мобільний додаток для людей із вадами слуху, який вирішує проблеми зі спілкуванням  
Čytaty latynkoju
Додаток для людей із вадами слуху — розробка українця
  1. Головна
  2. Новини
  3. Додаток для людей із вадами слуху — розробка українця
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Українець створив мобільний додаток для людей із вадами слуху, який вирішує проблеми зі спілкуванням  

Киянин Віталій Потапчук народився із вадами слуху. Згодом задумався, що вади може частково ліквідувати мобільний додаток.

Що наштовхнуло хлопця створити додаток для глухих

Дуже часто хлопець стикався із нетерплячістю та небажанням інших із ним спілкуватися. Щоби це змінити, Віталій вирішив створити мобільний додаток BeWarned. Мета розробки — полегшити життя тих, хто має вади слуху. Сьогодні створена ним розробка стає дедалі популярнішою не лише в Україні, а й за її межами.

Нагадаємо, що раніше ми повідомляли про український мобільний застосунок, який допомагає збирати грошіСтворено додаток для допомоги українській армії на підтримку армії за рахунок простого використання будильника. Розробники нової української благочинної платформи створили будильник, в якому кожне натискання паузи/повтору переводить гроші на потреби армії. Мобільний застосунок Wake App розроблений для підтримки благодійного фонду «Повернись живим». Розробники мобільного інструменту інтегрували в будильник програмний комплекс перерахувань без підтвердження платежів. Для цього варто лише підтвердити достовірність даних про себе. Верифікація користувача відбувається лише одноразово при встановленні додатку і прив’язці платіжної картки українського банку.

Share
Написати коментар
loading...