Реклама

Amazon назвав ґаджет, який найчастіше купували до Різдва

Сезон святкових покупок у США завершився. За його результатами компанія Amazon заявила, що «молодший» пристрій із лінійки Echo придбала рекордна кількість споживачів
Čytaty latynkoju
Amazon назвав ґаджет, який найчастіше купували до Різдва
  1. Головна
  2. Новини
  3. Amazon назвав ґаджет, який найчастіше купували до Різдва
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Сезон святкових покупок у США завершився. За його результатами компанія Amazon заявила, що «молодший» пристрій із лінійки Echo придбала рекордна кількість споживачів

Інтернет-сервіс Amazon визначив найзатребуваніший ґаджет цього передріздвяного сезону. Ним виявилася портативна смарт-колонка Echo Dot. Кількість проданих одиниць цього товару за один святковий сезон сягнула кількамільйонної позначки.

Чому цей ґаджет настільки затребуваний?

Echo Dot — це бюджетний розумний пристрій із вбудованим мікрофоном і функцією голосового керування. Взаємодія споживача з колонкою здійснюється завдяки Alexa — персональному асистенту від Amazon. Цей ґаджет володіє великою кількістю керованих функцій: голосової взаємодії з користувачем, здійснення викликів, відтворення музики, аудіокниги, прогнозу погоди тощо.

Які ще товари здобули популярність на Amazon?

Разом із Echo Dot, протягом цього святкового сезону були повністю розпродані нові пристрої компанії з підтримкою Alexa — Echo Spot та Echo Buttons. Однак зараз клієнти можуть попередньо замовити ці пристрої, щоб зарезервувати місце в черзі. Додаток Alexa від Amazon також очолив чарти Apple та Google Play на Різдво, запропонувавши припливу нових клієнтів налаштувати свої пристрої. Загалом, компанія оголосила, що продала «десятки мільйонів» пристроїв з підтримкою Alexa по всьому світу.

Окрім Echo Dot, продуктом, що найкраще продавався, Amazon назвав Fire TV Stick. Цей компактний медіацентр, також оснащений голосовим помічником Alexa, став іще одним найбільш популярним пристроєм компанії. Цього святкового сезону, кількість проданих Fire TV Stick більш ніж удвічі перевищила минулорічні показники за цей же період. Порівняно з минулим передріздвяним сезоном, цьогоріч компанія продала «на мільйони більше» власних пристроїв до Різдва. Це був найуспішніший святковий сезон за всю історію інтернет-сервісу.

Клієнти по всьому світу здійснюють покупки на рекордному рівні

прес-служба Amazon

Компанія також розповіла, як протягом одного тижня понад 4 млн людей стали Prime-клієнтами, або почали використовувати безкоштовну пробну версію.

Оскільки Amazon тепер володіє Whole Foods, компанія також розповіла деякі цікаві факти про цей напрямок. Наприклад, протягом цього передріздвяного періоду Whole Foods Market продала понад 300 тис кг десертів у своїх відділах у магазинах на території США.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що компанія Джеффа Безоса запустилаAmazon запускає версію голосового помічника Alexa для бізнесу версію голосового помічника для бізнесу.

Share
Написати коментар
loading...