Реклама

12 подкастів англійською для зимових вихідних

Сьогодні подкасти популярніші, ніж будь-коли. Можливо, тому все більше «традиційних» знаменитостей звертаються до радіоформату. Ринок англомовних радіошоу величезний: лише у США 67 млн слухачів долучаються до прослуховування подкастів хоча би раз на місяць. А щотижня подкасти слухають 42 млн осіб у Північній Америці
Čytaty latynkoju
12 подкастів англійською для зимових вихідних
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 12 подкастів англійською для зимових вихідних
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Сьогодні подкасти популярніші, ніж будь-коли. Можливо, тому все більше «традиційних» знаменитостей звертаються до радіоформату. Ринок англомовних радіошоу величезний: лише у США 67 млн слухачів долучаються до прослуховування подкастів хоча би раз на місяць. А щотижня подкасти слухають 42 млн осіб у Північній Америці

Люди вп’ятеро частіше слухають подкасти щотижня, ніж відвідують кінозали. Гарна новина для засновників полягає в тому, що подкасти стають все доступнішими, і тепер вони можуть дати значну додану вартість для бізнесу та додаткову аудиторію для стартапів чи компаній. А кого варто послухати? На часі дізнатися.

Nathan Latka: The Top

Понад 3,5 млн осіб вже слухають щоденний подкаст Натана Латки, де його співрозмовники — CEO та топ-менеджери — розповідають, скільки грошей вони заробляють, як вони отримують прибуток, і яку пораду вони можуть дати слухачам, які бажають розвиватися та будувати власний бізнес.

This Week in Startups

Можливо, ви чули про ветерана венчурного ринку на ім’я Джейсон Калаканіс. Цей подкаст — дітище інвестора-ветерана. Епізоди радіошоу, що виходить двічі на тиждень, зазвичай містять інтерв’ю з деякими найбільшими іменами у світі сучасного бізнесу. Якщо ви хочете бути в курсі того, що роблять інші засновники компаній, — це подкаст для вас.

Product Hunt Radio

Цей подкаст більше сфокусований на фізичних продуктах, що робить його чудовим способом стежити за новинками ринку B2C-проектів. Проте випуски не лише зосереджуються на продуктах, але й на тому, як ці продукти створюються, продаються та перетворюються на світові бренди. Також у випусках можна почути про такі речі, як продуктивність, управління бізнесом та інвестиції.

How to Build a Rocketship

Цей щотижневий подкаст дає можливість підприємцям розповісти про всі аспекти зростання свого стартапу. Під час прослуховування можна почути геть усе — від порад щодо розробки продуктів до рекомендацій про те, як профільтрувати, знаходити та конвертувати у продажі запити своїх клієнтів і для B2B-, і для B2C-сегментів.

Mixergy

Цей подкаст вже добре відомий, бо його зорганізувала онлайн-платформа для початківців у бізнесі та досвічених підприємців. Якщо ви почнете слухати його випуски від самого початоку, у вас буде понад 1 тис інтерв’ю для того, або почути найзнаковіших і успішних засновників та лідерів світу.

The Tim Ferriss Show

Швидше за все, якщо ви читаєте цю статтю, то ви вже знаєте, хто такий Тім Ферріс. Найкращий автор і підприємець проводить власне шоу, в якому він розмовляє із лідерами окремих галузей — чи то музиканти або спортсмени, а чи бізнесмени та інвестори. Це не 100% бізнес-подкаст, але підійде тим, кого цікавлять звички та плани впливових та успішних.

Startups for the Rest of Us

Цей подкаст трохи відрізняється, тому що він зосереджений саме на індустрії програмного забезпечення. Також тут можна почути стратегічні рекомендації та поради щодо макрорівня менеджменту, яку конкретні співробітники компаній можуть застосувати на практиці.

Lean Startup

Цей подкаст — доповнення до блогу консультанта, який вже десять років працює над стартапами. Він покликаний допомогти стартапам бути невибагливими, зберігаючи витрати та створюючи власні продукти із мінімальними бюджетами.

World Tech Founders

Подкаст виходить за підтримки видання The Financial Times. Мова тут йде про підприємництво на ринках, що розвиваються. Це може здатися неефективним, якщо ви знаходитесь у Долині, але на цих ринках дуже багато чого, про що варто дізнатися. А озвучені поради можете приймати і застосувати будь-де.

Built to Sell

Нішевий подкаст для тих, кому доводиться продавати свої ідеї, продукти чи послуги власного стартапу. Звичайно, не всі створені для того, аби успішно провадити продажі. Але якщо ви займаєтеся бізнесом, вам варто послухати і перейняти деякі техніки перемовин чи підходи до розширення на нові ринки.

The Pitch

Цей подкаст схожий на більш критичну версію шоу від Apple під назвою Planet of Apps. У ньому засновники стартапів пропонують свої компанії інвесторам та отримують відгуки на свій пітч — і як пощастить, то ще й інвестиції від них. Найкраща частина цього шоу полягає в тому, що до нього регулярно запрошують різних стартапів та інвесторів. Тож можна почути різні погляди на однакові проблеми чи «вузькі місця» у презентаціях.

She Did it Her Way

У світі, в якому рівність є важливішою, ніж коли-небудь, і в якій успіх визначається якістю вашого продукту, а не вашою статтю, цей подкаст варто послухати,аби поглянути на підприємництво під «жіночим кутом» зору. Щотижня команда подкасту запрошує до мікрофона іншу жінку-підприємицю і говорить із нею про різні питання — від пошуку фінансування до балансу життя та роботи і особистих переконань.

Раніше ми розповідали вам про жінок у «нетипових» сферах«Вас статистично мало» — як ведеться в Україні жінкам у «нетипових» професіях діяльності в Україні.

Share
Написати коментар
loading...