Реклама

Україна підтримає кримські телекомпанії

Закон підписав Президент Порошенко – документ вступає в силу з дня, наступного за днем його опублікування
Čytaty latynkoju
Україна підтримає кримські телекомпанії
  1. Головна
  2. Новини
  3. Україна підтримає кримські телекомпанії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Закон підписав Президент Порошенко – документ вступає в силу з дня, наступного за днем його опублікування

Президент підписав закон щодо продовження підтримки телерадіокомпаній, які функціонували в Криму. На часі дізнатися, які умови підтримки запропоновано цим документом і як саме здійснюватиметься підтримка цих телевізійних компаній.

Як працюватиме закон

Повідомляється, що відповідно до закону, зокрема, внесли зміни до розділу VI «Прикінцеві та перехідні положення» Бюджетного кодексу України. Вони дають можливість Кабінету Міністрів України продовжити підтримку за рахунок бюджетних коштів телерадіокомпаній, які функціонували на території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя і надають інформаційні послуги. Рішення набере чинності з дня, наступного за днем ​​його опублікування, повідомляють у адміністрації президента.

Нагадаємо, що «UA:Перший» запустив«UA:Перший» запускає телепроект про безвіз та відеокурс української мови проект про безвіз та відеокурс української мови. Керівництво каналу запланувало безліч проектів, яких до цього часу жодного разу не було в ефірі. Один із основних напрямків роботи суспільного мовника — програми просвітницького характеру для потреб широкої глядацької аудиторії. Перші проекти буде презентовано вже у січні 2018 року, кажуть представники мовника. «Проект, якого ми дуже боїмося, тому що його потрібно було робити із значно більшими ресурсами, називається «Європа Шредінґера». Після впровадження безвізу«Сяду у потяг, хай собі їде» — 7 безвізових країн ЄС для подорожей залізницею раптом виявилося, що та реальна Європа, куди ми можемо їздити щодня, залишається для нас міфом. Будемо знайомити глядачів, починаючи від побутових речей до законодавчих вимог кожної з європейських країн», — розповів Юрій Макаров, член правління Національної суспільної телерадіокомпанії України.

Share
Написати коментар
loading...