Реклама

Київ популяризуватимуть як майданчик туризму та кінозйомок

Київська міська рада збільшила до 50 млн грн загальний кошторис Програми розвитку туризму на 2018 рік
Čytaty latynkoju
Київ популяризуватимуть як майданчик туризму та кінозйомок
  1. Головна
  2. Новини
  3. Київ популяризуватимуть як майданчик туризму та кінозйомок
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Київська міська рада збільшила до 50 млн грн загальний кошторис Програми розвитку туризму на 2018 рік

Початковою редакцією документа на наступний рік на розвиток туризму планувалося виділити 14,4 млн грн. На часі дізнатися більше про основні напрямки, на які буде скеровано витрати.

Що зроблять за ці гроші

Загальний кошторис Програми розвитку туризму для української столиці на 2018 рік становитиме понад 50 млн грн. Наступного року максимум зусиль планується спрямувати на промоцію та популяризацію туристичного бренду Києва як усередині країни, так і за кордоном. Також створять нову для міста практику. Йдеться про кінокомісію, основна мета якої полягатиме в популяризації української столиці як майданчика для зйомок світових стрічок, промороликів, реклами. Буде вдосконалено туристичну інфраструктуру, твердять автори ініціативи. Зокрема, йдеться про навігацію, встановлення нових та забезпечення функціонування вже наявних комунальних туристично-інформаційних центрів. Про подальші плани розвитку обіцяють повідомити додатково.

Нагадаємо, що програми розвитку приймають не лише для столиці України. Нещодавно стало відомо, що Карпатський регіон підтримаютьКарпатський регіон підтримають бізнесом та енергетикою бізнесом, ремеслами та енергетикою. Прикордонна співпраця та відкритий кордон, на думку місцевої влади, є потенціальним джерелом для розвитку туризму у Карпатах та подальшого приваблення інвесторів у регіон. Карпатський регіон планують розвивати за кошти із державного, місцевого бюджетів. Допомагатимуть також й інвестори. Планують працювати у різних напрямках: розвиток туризму, відновлювальних джерел енергії. Також у регіоні пропонуватимуть нові умови ведення бізнесу, розвиватимуть ремесла, створюватимуть проекти із захисту навколишнього середовища.

Share
Написати коментар
loading...