Реклама

Dragon Capital залучить в українську економіку рекордні інвестиції

Кошти скерують на сферу сільського господарства, а також виробництво продуктів харчування
Čytaty latynkoju
Dragon Capital залучить в українську економіку рекордні інвестиції
  1. Головна
  2. Новини
  3. Dragon Capital залучить в українську економіку рекордні інвестиції
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Кошти скерують на сферу сільського господарства, а також виробництво продуктів харчування

Розвиток сільського господарства в Україні відбувається як за рахунок роботи внутрішніх компаній, так і через залучення закордонних інвестицій. Нова порція інвестицій в аграрну сферу України відбудеться вже незабаром. Вкладати гроші будуть Goldman Sachs, Джордж Сорос та Корпорація приватних іноземних інвестицій у США (OPIC). Інвестиції очікують з наступного року. На часі дізнатися про це докладніше.

Від чого залежать інвестиції

Керівник компанії Dragon Capital Томаш Фіала займатиметься інвестиціями у сільськогосподарські українські підприємства, що орієнтовані на експорт продукції. Зараз розглядається десять угод щодо співпраці між українською стороною, інвесторами та закордонними партнерами. Масштаби фінансування аграрних проектів у форматі такої співпраці напряму залежатимуть від домовленостей із іншими інвесторами — проте мінімальна сума складатиме $150 тис. Відомо, що компанія Dragon Capital вклала в українське виробництво близько $100-150 тис 2017 року. Томаш Фіала щороку нарощує суми вкладів до української аграрної сфери, починаючи із 2015 року. За словами мільярдера, зараз українські активи — найдешевші за всю історію країни. Вони менші за західні десь утричі. Причиною цьому є ризикований стан держави, який не дає інвесторам жодних гарантій, зауважує інвестор.

Додамо, раніше ми інформували вас, що інвестиції в аграрний сектор України перевищилиІнвестиції в агросектор в Україні перевищили 40 млрд грн 40 млрд грн. Головним джерелом фінансування капітальних інвестицій залишаються власні кошти підприємств та організацій, за рахунок яких освоєно в межах 72% загального обсягу.

Share
Написати коментар
loading...