Реклама

У Києві відкрили готель-хмарочос

В Києві розпочинає роботу міжнародна готельна мережа Marriott International — перший її готель-хмарочос в Україні відкриють незабаром
Čytaty latynkoju
У Києві відкрили готель-хмарочос
  1. Головна
  2. Новини
  3. У Києві відкрили готель-хмарочос
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
В Києві розпочинає роботу міжнародна готельна мережа Marriott International — перший її готель-хмарочос в Україні відкриють незабаром

Перший готель мережі відкриють під брендом Aloft Kiev. Дата відкриття — 20 грудня 2017 року. На часі дізнатися більше про цей архітектурний об’єкт.

Коли можна бронювати номери в готелі

У 2017 році відбудеться лише технічне відкриття. Бронювання номерів планують відкрити на початку наступного року. Проектувало 24-поверхову будівлю на вулиці Еспланадній, 17 архітектурне бюро Drozdov & Partners, проектувальник будівлі Театру на ПодоліБудівля «Театру на Подолі» запрацює за призначенням. Aloft Kiev планували запустити ще з 2013 року. Тоді датою старту назвали 2015 рік, та плани змінювались декілька років.

Готельний бренд просуватиметься поза класичною зірковою класифікацією, натомість він позиціонуватиме себе як «стильний бутік-готель». Київський об’єкт матиме 310 номерів. Мінімальна вартість номеру на день складатиме від 4 тис грн. Це трохи вище, ніж у нещодавно відкритому готелі Park Inn by Radisson Kyiv Troyitska.

Нагадаємо, що в Харкові нещодавно відкрилиУ Харкові відкрили перший в Україні соціальний готель перший в Україні соціальний готель для людей, які опинилися у складних життєвих ситуаціях. Він розташувався в раніше непридатному для проживання складському приміщенні, де провели капітальний ремонт як ззовні, так і всередині. У відкритті готелю поряд з представниками влади міста взяли участь генеральний консул Федеративної Республіки Німеччина в Донецьку (офіс у Дніпрі) Вольфганг Месінгер і керівниця проекту «Розвиток соціальної інфраструктури у зв’язку зі збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб», який реалізується Німецькою федеральною компанією GIZ.

Share
Написати коментар
loading...