Реклама

В Україні з’явився ще один міжнародний аеропорт

Кабмін прийняв рішення про зміну статусу аеропорту «Полтава» на міжнародний  
Čytaty latynkoju
В Україні з’явився ще один міжнародний аеропорт
  1. Головна
  2. Новини
  3. В Україні з’явився ще один міжнародний аеропорт
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Кабмін прийняв рішення про зміну статусу аеропорту «Полтава» на міжнародний  

Безвізовий режим із країнами Європейського Союзу та поява нових авіакомпаній на внутрішньому ринку перевезень спричинила зростання попиту на запуск нових летовищ та підвищення класу всє діючих. Саме тому в Україні статус міжнародного аеропорту нанадуть новому летовищу. Йдеться про аеропорт Полтави. Полтавська обласна державна адміністрація підписала низку договорів із авіакомпаніями у рамках роботи аеропорту. На часі дізнатися, які подальші напрямки розвитку летовища.

Що стало «каталізатором» зміни статусу аеропорту

Один з туристичних операторів вже відкрив можливість бронювання місць у літаку, який в травні 2018 року має полетіти із Полтави в Анталію. Це стало однією із негласних причин зміни статусу летовища. Полтавська облдержадміністрація натомість планує організувати приміщення і роботу митниці та прикордонної служби на території аеропорту.

Нагадаємо, раніше ми інформували вас про те, що Львівський аеропорт збільшивЛьвівський аеропорт за 2017 рік збільшив пасажиропотік на 50% пасажиропотік у 2017 році на 50%. За підсумками 2017 року аеропорт очікує 1 млн 100 тис пасажирів. Інформують також і про те, що доходи Львівського летовища від авіаційно-навігаційної діяльності зросли на чверть. За 2017 рік цей показник діяльності летовища сягнув 488 млн 203 тис грн. За словами очільниці підприємства, компанія уклала низку угод із авіакомпаніями, про які повідомить у 2018 році. Тоді ж буде запущено 4 нових рейси Wizz Air до Гданська, Катовіце, Дортмунда та Лондона.

Share
Написати коментар
loading...