Реклама

У Києві клуб ентузіастів на позашляховиках допомагає долати снігові затори

Якщо ви раптово застрягли на дорозі за кермом під час снігопаду, на допомогу поспішає команда столичного клубу «позашляхових маніяків»
Čytaty latynkoju
У Києві клуб ентузіастів на позашляховиках допомагає долати снігові затори
  1. Головна
  2. Новини
  3. У Києві клуб ентузіастів на позашляховиках допомагає долати снігові затори
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Якщо ви раптово застрягли на дорозі за кермом під час снігопаду, на допомогу поспішає команда столичного клубу «позашляхових маніяків»

Що варто знати про цю ініціативу

Складні погодні умови дісталися столиці. Через віхолу вчора та повільне розчищення доріг сьогодні у Києві досі зберігається напружена ситуація на автошляхах. Через це автомобільний клуб #offroadmaniacs запускає чергування у районах столиці і готовий допомагати усім, хто цього потребує. Ентузіасти сподіваються, що таким чином допоможуть «розчистити» затори на дорогах та надати своєчасну допомогу там, де комунальні служби чи офіційні евакуатори не встигають робити свою роботу у повному обсязі. На часі дізнатися більше про цю ініціативу.

Учасники клубу звертаються до усіх, хто застряг на автомобілі, автобусі чи вантажівці у снігу, або бачить техніку, котра втратила здатність рухатися через снігові замети. Вони закликають повідомляти про такі ситуації у групі на Facebook та зазначати номер телефону для зв’язку. Усі подробиці можна дізнатися в коментарях до оригінальної публікації на сторінці спільноти у Facebook. Разом, кажуть представники спільноти, мешканці столиці та ентузіасти екстремального водіння зможуть подолати наслідки снігопаду.

Раніше ми розповідали вам про плани київської владиПішохідна Контрактова і розв’язки: як зміниться Київ у 2018 році зробити Контрактовою пішохідною та запропонувати нові транспортні розв’язки у столиці. Це дасть змогу вирішити низку проблем із навігацією в районі цієї площі. За 30 млн грн у Києві хочуть провести реконструкцію інженерно-транспортних споруд та скверів на Контрактовій площі та вулиці Петра Сагайдачного. Іще 20 млн скерують на реконструкцію парку «Володимирська гірка». Крім того:

  • проектування території парку «Почайна» – 100 тис грн;
  • реконструкція парку «Кіото» – 27 млн грн;
  • реконструкція Солом’янського ландшафтного парку – 10 млн грн.

Share
Написати коментар
loading...