Реклама

США займуться дослідженням можливостей та ризиків blockchain

12 грудня президент США Дональд Трамп підписав оборонний бюджет країни на 2018-й фінансовий рік. Серед витрат — дослідження можливостей та ризиків blockchain
Čytaty latynkoju
США займуться дослідженням можливостей та ризиків blockchain
  1. Головна
  2. Крипто
  3. США займуться дослідженням можливостей та ризиків blockchain
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
12 грудня президент США Дональд Трамп підписав оборонний бюджет країни на 2018-й фінансовий рік. Серед витрат — дослідження можливостей та ризиків blockchain

Новітні технології стосуються не лише безпеки країни в плані захисту від хакерів чи способів атакувати ворога — але й засобів перебачі даних із новими системами безпеки. Саме тому Сполучені Штати приділять окрему увагу використанню blockchain — і навіть заклали під це окрему статтю витрат. Проект нового оборонного бюджету США в розмірі майже $700 млрд був прийнятий Сенатом країни у вересні і містив заклик до американського Міністерства оборони приступити до дослідження «потенційно наступальних і оборонних програм на основі blockchain та інших технологій розподілених баз даних».

Як і навіщо вивчатимуть blockchain

Підсумкова версія закону була підписана минулої середи президентом США Дональдом Трампом. Як йдеться в документі, дослідження цієї технології буде являти собою «оцінку зусиль іноземних держав, екстремістських організацій і кримінальних мереж у використанні таких технологій, а також оцінку використання або планованого використання таких технологій федеральним урядом і критичними інфраструктурними мережами». Результати дослідження blockchain мають бути представлені Конгресу протягом наступних 6 місяців. Передбачається, що в роботі над ним, крім Міністерства оборони США, візьмуть і інші урядові відомства і організації.

Нагадаємо, у оборонному бюджеті США не оминули увагою і Україну: військова фінансова допомога для нашої країни склалаСтало відомо, скільки коштів виділили США на військову допомогу Україні $350 млн. Йдеться і про надання Україні летальної зброї. Раніше про дослідження blockchain заявили у Австралії, де створилиАвстралійці розробили власний blockchain — швидший за Bitcoin власну версію цієї технології. Вона набагато швидша за ту, яку використовує Bitcoin.

Share
Написати коментар
loading...