Реклама

В інтернеті з’явився перший благодійний фонд на основі Bitcoin

Замість того, щоби витратити мільйони на розкішні автівки та будинки, один із ранніх адептів Bitcoin запустив філантропічну ініціативу на основі криптовалют
Čytaty latynkoju
В інтернеті з’явився перший благодійний фонд на основі Bitcoin
  1. Головна
  2. Крипто
  3. В інтернеті з’явився перший благодійний фонд на основі Bitcoin
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Замість того, щоби витратити мільйони на розкішні автівки та будинки, один із ранніх адептів Bitcoin запустив філантропічну ініціативу на основі криптовалют

Інвестиційний фонд у розмірі $85 млн спрямований на підтримку благодійних та неприбуткових ініціатив. За словами анонімного засновника, він має більше грошей, аніж потребує для власних витрат. При цьому він не планує ставати суперзаможним марнотратом. Тому вирішив підтримувати ініціативи, здатні змінити життя людей на Землі.

Що варто знати про незвичайний фонд

«Ананасовий Фонд» (Pineapple Fund) має 5057 BTC. Станом на грудень 2017 року звідти вже було виділено 163 BTC для запуску проекту в сфері охорони здоров’я Watsi, декілька пожертв для ініціатив на кшталт Water Project (які опікуються наданням доступу до чистої питної води широким верствам населення). Також інвестував невідомий філантроп у стартапи, пов’язані із криптотехнологіями для громадських потреб та правозахисту. Сукупна сума інвестицій склала $3,5 млн.

Загалом у фонді залишається близько 4695 BTC. Наразі Pineapple Fund приймає заявки.

Що потрібно, аби отримати підтримку

Ваша організація повинна бути зареєстрованою некомерційною організацією у вашій країні та вирішувати суспільно значущі питання. Всі затверджені сторони отримають пожертвування через передачу Bitcoin на гаманець організації. На сайті фонду йдеться про те, що усім, хто нічого не тямить у криптовалютах, фонд допоможе із прийомом та конвертацією пожертвування у традиційні гроші. Слід зазначити, що благодійник не приймає заявки від окремих людей, лише від зареєстрованих організацій та юридичних осіб.

Раніше ми розповідали вам основні факти щодо 10 найпопулярніших криптовалютЩо варто знати про 10 найпопулярніших криптовалют світу.

Share
Написати коментар
loading...