Реклама

Місяць для реклами — японці інвестують $90 млн у незвичні рекламні щити

Японські інвестори вклали $90 млн у стартап, який запустить власну місію на Місяць і стане першим в історії космічним маркетинговим майданчиком  
Čytaty latynkoju
Місяць для реклами — японці інвестують $90 млн у незвичні рекламні щити
  1. Головна
  2. Новини
  3. Місяць для реклами — японці інвестують $90 млн у незвичні рекламні щити
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Японські інвестори вклали $90 млн у стартап, який запустить власну місію на Місяць і стане першим в історії космічним маркетинговим майданчиком  

ЯКу тільки роль не намагалися відвести Місяцеві винахідники, експериментатори та науковці. На супутнику Землі пропонували зробити базу для космонавтів, видобувати корисні копалини, шукати воду чи навіть створити військову базу. А тим часом токійський стартап Ispace планує запустити власну місію на Місяць в 2019 році і стати першим в історії людства маркетинговим майданчиком. На часі дізнатися більше про незвичну пропозицію японських підприємців.

Навіщо японському стартапові Місяць

Компанія планує зайнятися розміщенням логотипів на своїх космічних апаратах і ракетах, а також рекламними зйомками в космосі. Успішна посадка на Місяці дозволить Ispace розмістити там рекламні щити. Відомо, що стартап залучив інвестиції від найбільших компаній Японії. Підтримали проект і державні структури. Зокрема, корпорація Innovation Network, яка фінансується урядом, стала головним інвестором, вклавши $3,5 млрд. Державний Банк розвитку Японії інвестував нерозкриту суму.

Згодом Ispace планує відправити на супутник нашої планети пристрої, які будуть шукати воду. За оцінками компанії, в надрах Місяця є мільярди тонн води, хоча серйозних доказів цьому не так багато. За умов успішності японської місії «місячна вода» дозволить створити першу автономну людську колонію на супутнику Землі.

Додамо, що у NASA натомість шукаютьNASA шукає партнерів для доставки вантажів на Місяць партнерів для доставки вантажів на Місяць. Освоювати Місяць збираються почати не раніше, ніж на початку 2030-х років, тому часу на пошуки залишається ще багато.

Share
Написати коментар
loading...