Реклама

22 млрд грн на капітальні інвестиції отримає «Укрзалізниця»

Із них 7 млрд грн скерують на реконструкцію і модернізацію залізничної інфраструктури
Čytaty latynkoju
22 млрд грн на капітальні інвестиції отримає «Укрзалізниця»
  1. Головна
  2. Новини
  3. 22 млрд грн на капітальні інвестиції отримає «Укрзалізниця»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Із них 7 млрд грн скерують на реконструкцію і модернізацію залізничної інфраструктури

Про основні показники інвестування у капітальне оновлення рухомого складу та інфраструктури оголосив виконуючий обов’язки голови правління компанії «Укрзалізниця» Євген Кравцов та наголосив на основних завданнях компанії на майбутній рік. На часі дізнатися більше про показники національного залізничного перевізника та плани компанії щодо подальшого оновлення.

Які плани на 2018 рік в «Укрзалізниці»

Основним завданням на 2018 рік для «Укрзалізниці» є зняття обмежень на магістралях. Також компанія активно займатиметься приведенням швидкості руху до паспортних значень, а також її підвищенням на усіх напрямках руху локомотивів. Про це повідомив очільник компанії, котра обслуговує українські залізничні шляхи. У планах на 2018 рік національний залізничний перевізник також має низку інших кроків. Зокрема, має відбутися реконструкція 300 км шляхів на напрямках Київ-Одеса і Київ-Львів. Також повинні бути оновлені 309 стрілочних пунктів, кажуть у компанії.

Нагадаємо, що «Укрзалізниця» розпочинає«Укрзалізниця» отримає 30 нових локомотивів General Electric довгострокове партнерство із американською компанією-гігантом GE Transportation. Мета спільного проекту полягає у отриманні оновлення парку локомотивів. У рамках цієї співпраці «Укрзалізниця» отримає 30 нових локомотивів для українських рейсів, які використовуватимуться на основних напрямках руху поїздів.

Читайте також і про те, яких потягів додалиУкраїнцям додали 29 потягів на різдвяні свята українцям на різдвяні свята. Традиційно найпопулярнішим зимовим напрямком є Київ, Львів, Закарпаття та Прикарпаття, тому більшість потягів призначено саме на захід країни на період новорічних та різвдяних святкувань.

Share
Написати коментар
loading...