Реклама

«Нібулон» запускає новий вид транспортного сполучення на Півдні

Одесу та Білгород-Дністровський хочуть з’єднати швидкісним водним транспортом. Експеримент із водним транспортом проводить компанія «Нібулон»  
Čytaty latynkoju
«Нібулон» запускає новий вид транспортного сполучення на Півдні
  1. Головна
  2. Новини
  3. «Нібулон» запускає новий вид транспортного сполучення на Півдні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Одесу та Білгород-Дністровський хочуть з’єднати швидкісним водним транспортом. Експеримент із водним транспортом проводить компанія «Нібулон»  

Річкова та приморська транспортна мережа довгий час була однією з «фішок» України — але з часом маршрути на катерах «Ракета» були закриті, а самі катери продані або втратили свої експлуатаційні якості. Тепер відбувається відродження цього малого флоту. Агропросмисловий гігант на Півдні України зайнявся не лише забезпеченням вантажних перевезень річками, але й відродженням малого транспортного флоту для річкових перевезень. Зокрема, в компанії мають намір відновити регулярні пасажирські перевезення на Півдні. Зараз компанія «Нібулон» проводить соціальне опитування мешканців Одещини. Якщо воно дасть позитивні результати – запустять катер між двома містами Південної України. На часі дізнатися більше про цю ініціативу та ймовірні строки й умови її реалізації.

Що варто знати про прибережний транспорт від «Нібулона»

Компанія має намір спустити на воду катер, який розрахований приблизно на 120-200 пасажирів. Його швидкість складе орієнтовно 60 км/год. Транспорт курсуватиме між двома населеними пунктами поблизу прибережної лінії Чорного моря. Серед ключових напрямків для реалізації проекту — прибережне сполучення між Одесою та Білгород-Дністровським. Варто знати, що цього літа «Нібулон» запустив перевезення на швидкісних катерах по Дніпру та Південному Бугу на Кінбурнську косу, що у Миколаївській області. Перша спроба виявилася вдалою і отримала позитивні відгуки від місцевого населення.

Додамо, що Дніпро планують зробитиДніпро стане річковим хабом для України та Білорусі річковим хабом для України та Білорусі. Мета: включення Дніпра до трансєвропейської портової мережі.

Share
Написати коментар
loading...