Реклама

ФРН виділить гроші на водозабезпечення Сходу України

На 2 роки уряд Німеччини профінансує проект із водозабезпечення Донецької та Луганської областей. Сума інвестицій складе €14,3 млн
Čytaty latynkoju
ФРН виділить гроші на водозабезпечення Сходу України
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. ФРН виділить гроші на водозабезпечення Сходу України
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
На 2 роки уряд Німеччини профінансує проект із водозабезпечення Донецької та Луганської областей. Сума інвестицій складе €14,3 млн

Відновлення інфраструктури у районах, котрі постраждали від військової агресії північно-східного «сусіда», — одне із ключових завдань для української влади. Розуміють усю важливість і представники міжнародної спільноти. Влада низки європейських країн долучається до інфраструктурних проектів в Україні. Зокрема, йдеться про відновлення мереж, які забезпечують постачання води на звільнені та тимчасово окуповані території. Новий проект із водозабезпечення має гарантувати доступ до води 2,5 млн мешканців Донецької та Луганської областей. На часі дізнатися про участь у ньому німецької сторони.

Що передбачає проект із водозабезпечення

Протягом 2018-2019 років спочатку має відбутися реставрація інфраструктури водопостачання. Крім того, у рамках програми здійснюватиметься допомога жителям двох областей щодо забезпечення належних санітарних умов. Проект реалізовується за підтримки Уряду Німеччини та дитячого фонду Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ).

Нагадаємо, ЄС надастьЄС надасть Україні €50 млн для Сходу Україні €50 млн євро на відновлення Донецької та Луганської областей. Нагадаємо, що для демократії та свободи — НорвегіяДля демократії та свободи — Норвегія надасть Україні ще €950 тис надасть Україні ще €950 тис. Посол Норвегії в Україні та Білорусі Уле Т. Хорпестад заявив, що виділені кошти забезпечать «прокладення містка» між попереднім та майбутнім Планом дій Ради Європи. Нагадаємо також. що раніше Європейський Союз вже виділивЄС виділяє €90 млн на підтримку реформ в Україні €90 млн на підтримку українських реформ. Реалізація цієї програми сприятиме підвищенню потенціалу органів державної влади України щодо виконання угоди про асоціацію між Україною та ЄС і зони вільної торгівлі.

Share
Написати коментар
loading...