fbpx
Aa Aa Aa
Aa Aa Aa
Прочитати вголос
Зупинити читання

Візу в Єгипет тепер можна оформити онлайн

Vizu v Jegypet teper možna oformyty onlajn

Стандартні візи можна буде, як і раніше, придбати на пунктах пропуску через держкордон
Standartni vizy možna bude, jak i raniše, prydbaty na punktah propusku čerez deržkordon
Čytaty latynkoju

Спеціальні можливості

Прочитати вголос
Зупинити читання
Контрастна версія
  Із 3 грудня 2017 розпочато видачу альтернативних електронних віз e-Visa для в’їзду в Єгипет. Що треба, щоб оформити електронну візу. Українці, які планують свою поїздку в Єгипет із туристичною чи діловою метою, мають подати онлайн-заяву на офіційному сайті egyptvisa.com протягом 90 днів до дати виїзду. Для оформлення документу треба мати: закордонний паспорт (дійсний протягом 8 місяців із моменту прибуття в Єгипет), електронну копію паспорта, документи, які підтверджують мету та терміни перебування у Єгипті, зворотні квитки та платіжну банківську картку. Після того, як заявник заповнив всі онлайн-форми та сплатив $25 консульського збору, він отримує на електронну пошту копію своєї електронної візи. Документ варто роздрукувати та пред’явити прикордонникам Єгипту. Оформляти e-Visa рекомендується не менше, ніж за 7 днів до запланованої подорожі. Якщо подорожуєте із дітьми, і вони мають власний паспорт, то подаються окремі заяви. Читайте також, як підготувати вашу дитину до поїздки за кордон.

Із 3 грудня 2017 розпочато видачу альтернативних електронних віз e-Visa для в’їзду в Єгипет.

Що треба, щоб оформити електронну візу

Українці, які планують свою поїздку в Єгипет із туристичною чи діловою метою, мають подати онлайн-заяву на офіційному сайті egyptvisa.com протягом 90 днів до дати виїзду. Для оформлення документу треба мати:

  • закордонний паспорт (дійсний протягом 8 місяців із моменту прибуття в Єгипет),
  • електронну копію паспорта,
  • документи, які підтверджують мету та терміни перебування у Єгипті,
  • зворотні квитки та платіжну банківську картку.

Після того, як заявник заповнив всі онлайн-форми та сплатив $25 консульського збору, він отримує на електронну пошту копію своєї електронної візи. Документ варто роздрукувати та пред’явити прикордонникам Єгипту. Оформляти e-Visa рекомендується не менше, ніж за 7 днів до запланованої подорожі.

Якщо подорожуєте із дітьми, і вони мають власний паспорт, то подаються окремі заяви. Читайте також, як підготувати вашу дитину до поїздки за кордон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Вибачте, для коментування необхідно увійти.
Ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: