Реклама

Новий онлайн-сервіс допоможе українцям із сонячними електростанціями

Сервіс «Джоуль» розпочав тестування нової унікальної системи, яка аналізуватиме геолокаційні дані місцевості
Čytaty latynkoju
Новий онлайн-сервіс допоможе українцям із сонячними електростанціями
  1. Головна
  2. Новини
  3. Новий онлайн-сервіс допоможе українцям із сонячними електростанціями
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Сервіс «Джоуль» розпочав тестування нової унікальної системи, яка аналізуватиме геолокаційні дані місцевості

За кілька хвилин українці зможуть підібрати модель для монтажу сонячної електростанції. На часі дізнатися більше про цей сервіс.

Як працюватиме система монтажу електростанції

Спочатку клієнт вказує місце, де він хоче збудувати сонячну електростанцію: будинок чи земельну ділянку. Новостворений сервіс аналізує цю інформацію та показує перелік рекомендованих компаній, додаючи при цьому аргументовані пояснення. Кожна із компаній має запропонувати власну ціну за будівництво станції – між ними проводиться аукціон. Клієнту також пропонуватимуться до перегляду і фото вже збудованих станцій компаніями та відгуки про їхню роботу.

На які дані звертають увагу

При монтажі сонячної станції будуть враховуватися такі дані: віддаленість офісу компанії від клієнта, кількість вже збудованих станцій кожною компанією неподалік клієнта, досвід компанії та те, наскільки вона відповідає потребам клієнта. Аналізуватимуться також ціни.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що сонячні електростанції в Україні будуватимутьВ Україні побудують 80 МВт сонячних електростанцій навколо водосховищ навколо водосховищ. Всього на території України розташовані кілька тисяч великих і малих гідротехнічних споруд. Але економічно ефективний гідропотенціал використовується на рівні трохи більше 60%. Тобто від своїх водних ресурсів українці могли б отримувати 17,5 млрд кВт/год, а отримують лише близько 11 млрд кВт/год. в Україні збільшується споживання електроенергії і зростає частка альтернативної енергетики, а це вимагає збільшення регулюючих потужностей. Частка гідроенергетики в загальному балансі при нинішньому розвитку економіки і для промислової безпеки повинна становити 15,5%.

Share
Написати коментар
loading...