Реклама

У Києві розкажуть про Нобелівську премію та проведуть лекції

9 грудня 2017-го у Києві відбудеться низка лекцій та дискусій напередодні вручення цьогорічної Нобелівської премії. Конференція проходитиме у UNIT.City за підтримки онлайн-радіостанції «Аристократи»
Čytaty latynkoju
У Києві розкажуть про Нобелівську премію та проведуть лекції
  1. Головна
  2. Новини
  3. У Києві розкажуть про Нобелівську премію та проведуть лекції
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
9 грудня 2017-го у Києві відбудеться низка лекцій та дискусій напередодні вручення цьогорічної Нобелівської премії. Конференція проходитиме у UNIT.City за підтримки онлайн-радіостанції «Аристократи»

Що варто знати про захід

«НОБІЛІТЕТ» — науково-популярна конференція, яку організатори позиціюють як пре-паті до вручення цьогорічної Нобелівської премії. Науковці з України та ЄС розкажуть про найважливіші людські досягнення та тренди у науці за 2017 рік. Стосуватимуться лекції економіки, фізики, хімії, медицини та літератури.

Кого можна буде почути та побачити під час конференції

Серед спікерів, яких можна буде послухати 9 грудня в стінах UNIT.City:

  • Олексій Геращенко — топ-менеджер, викладач КМБШ, автор книги «Економіка XXI» та 3 освітніх онлайн-курсів з економіки на платформі PrometheusОсвітня платформа Prometheus представила додатки для смартфонів. Він розкаже про вплив поведінкових моделей людини на економіку.
  • Ольга Маслова — науковиця, котра займається клітинною біологією, кандидатка біологічних наук, популяризаторка науки. Її лекція стосуватиметься щоденного впливу біоритмів на наше життя.
  • Олександр Савсуненко — кандидат хімічних наук, засновник сервісу генетичних тестів Titanovo DNA. Він розкаже про кріомікроскопію.
  • Дмитро Якубовський — астрофізик, кандидат фізико-математичних наук, володар PhD з фізики Лейденського університету та науковий співробітник інституту Нільса Бора у Данії. Максим Циж — кандидат фізико-математичних наук та науковий співробітник Астрономічної обсерваторії ЛНУ ім. І. Франка. Лекція цих двох фахівців стосуватиметься гравітаційних хвиль.
  • Богдана Романцова — літературознавиця та редакторка видавництва «Темпора». З нею розмова буде про ілюзорність єдності зі світом.

Усі подробиці щодо конференції та знижок для студентів можна дізнатися на сторінці події у Facebook. Придбати квитки на захід можна за посиланням.

Раніше сьогодні ми опублікували розмовуКирило Мазур, UNIT.City: «Фермер має використовувати інновації просто у смартфоні» із представником команди UNIT.City про те, як Парк інновацій прагне підтримати стартапи аграрної сфери.

Share
Написати коментар
loading...