Реклама

У Харкові запровадили е-квиток для громадського транспорту

Тепер у Харкові можна розрахуватися за проїзд у наземному транспорті електронним квитком. У новому році така ж система запрацює і на метро
Čytaty latynkoju
У Харкові запровадили е-квиток для громадського транспорту
  1. Головна
  2. Новини
  3. У Харкові запровадили е-квиток для громадського транспорту
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Тепер у Харкові можна розрахуватися за проїзд у наземному транспорті електронним квитком. У новому році така ж система запрацює і на метро

Тепер у Харкові можна розрахуватися за проїзд у наземному транспорті електронним квитком. У новому році аналогічний е-квиток запрацює і для метрополітену.

Як користуватися та скільки платити за е-квиток

Вже із першого грудня Eticket запрацював у трамваях та тролейбусах Харкова, а з першого січня можна буде їздити і на метрополітені за допомогою електронного квитка. Придбати квиток можна буде у терміналах на зупинках громадського транспорту, які спеціально встановили, та у фойє метрополітену. Вже встановлено 200 терміналів на зупинках Харкова. Вартість картки – 30 гривень з урахуванням однієї поїздки в наземному транспорті або в метро. Також через термінали можна поповнити електронний квиток на суму, яка не перевищує 500 гривень.

Починаючи із квітня 2018 року, містяни зможуть поповнювати електронний квиток за допомогою картки Visa, а через деякий час до системи приєднається і MasterСard. Поки триває перехідний період, кондуктори у тролейбусах та трамваях залишаються працювати.

Житомир, нагадаємо, також перейшовУ Житомирі запустили електронні квитки у транспорті на електронні квитки у громадському транспорті. Оплату банківською карткою та NFC пристроєм можна здійснити і на ручних терміналах кондуктора. Нова можливість доступна у всіх тролейбусах і трамваях на основних міських маршрутах. Топ-менеджер Visa в Україні Дмитро Крепак розповів, що його компанія приєдналася до проекту Житомирської міської ради «Електронний квиток». Вона допомогла доповнити систему оплати проїзду прийомом безконтактних банківських карток.

Share
Написати коментар
loading...