Реклама

«Укрзалізниця» отримає 30 нових локомотивів General Electric

«Укрзалізниця» розпочинає довгострокове партнерство із американською компанією-гігантом GE Transportation.
Čytaty latynkoju
«Укрзалізниця» отримає 30 нових локомотивів General Electric
  1. Головна
  2. Новини
  3. «Укрзалізниця» отримає 30 нових локомотивів General Electric
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
«Укрзалізниця» розпочинає довгострокове партнерство із американською компанією-гігантом GE Transportation.

«Укрзалізниця» розпочинає довгострокове партнерство із американською компанією-гігантом GE Transportation. Мета — отримати оновлення парку локомотивів.

Коли чекати оновлення парку локомотивів та скільки це коштує

У рамках співпраці «Укрзалізниця» отримає 30 нових локомотивів General Electric та оновить свій рухомий склад. Реалізація угоди розрахована на 7 років. За цей період будуть модернізовувати парк дизельних потягів. Також передбачено будівництво нових. Сукупна вартість проекту складе $1 млрд.

Комплектація буде здійснюватися на базі українських запчастин. Обслуговуватимуть оновлені потяги також в Україні. До кінця 2017 року всі документи щодо реалізації угоди обіцяють підписати. Фактично «Укрзалізниця» отримає результати цієї співпраці у вересні 2018 року. В уряді переконані, що це вирішить питання дефіциту потягів на залізничних маршрутах України.

Нагадаємо, перемовини щодо тепловозів від General Electric українська сторона розпочала«Укрзалізниця» отримає вантажні тепловози GE кілька місяців тому. П’ятирічний план розвитку національного залізничного перевізника передбачає модернізацію і закупівлю 270 тепловозів. Частина з них в рамках проекту з General Electric. Також в 2018 році УЗ планує підписати договір з компанією General Electric на придбання 30 із загального переліку локомотивів. Їх продадуть на умовах лізингу. Раніше «Укрзалізниця» провела тестування тепловоза в рамках договору з американською компанією. Голова правління національного залізничного перевізника також повідомив, що в найкоротші терміни будуть підготовлені документи, в рамках яких будуть укладатися контракти на подальше постачання.

Share
Написати коментар
loading...