Реклама

ООН уклала угоду з Україною на $675 млн

В ООН відзначили, що планують і надалі підтримувати Україну як на шляху реформ, так і на шляху підтримки демократії та свободи
Čytaty latynkoju
Depositphotos
ООН уклала угоду з Україною на $675 млн
  1. Головна
  2. Новини
  3. ООН уклала угоду з Україною на $675 млн
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
В ООН відзначили, що планують і надалі підтримувати Україну як на шляху реформ, так і на шляху підтримки демократії та свободи

Що варто знати про угоду

Україна та ООН підписали рамкову угоду про партнерство на 2018-2022 роки. Бюджет домовленостей складає $675 млн. Кошти підуть на проекти сталого розвитку в Україні. Підписантами угоди виступили  Перший віце-прем’єр — Міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів та координатор системи ООН в Україні Ніл Вокер. Інвестиції будуть спрямовані на захист довколишнього середовища, економічне зростання, соціальний захист та розвиток демократії.

В яких напрямках ООН має намір співпрацювати з Україною

Вокер зазначив, що Організація Об’єднаних Націй планує й надалі підтримувати Україну як на шляху реформ, так і на шляху підтримки демократії та свободи. Основними напрямами співпраці за умовами угоди стануть стійке економічне зростання, навколишнє середовище, зайнятість, рівний доступ до інклюзивних послуг та соціальний захист. Інвестиції мають сприяти розвиткові державних інституцій на засадах верховенства права, безпеки громадян, соціальної єдності та деокупації й відбудови Сходу України.

Раніше ми повідомляли про те, що Європейський банк реконструкції та розвитку надасть коштиЄвропейський банк дасть гроші на утеплення українських міст на кредитну програму для утеплення будинків в українських містах.

Share
Написати коментар
loading...