Реклама

10 подарунків для справжнього ґаджетомана

«Чорна П'ятниця» минула, а Кіберпонеділок у розпалі. І якщо ви раптом не знаєте, що варто придбати у подарунок собі чи близьким, які обожнюють незвичайні ґаджети, Inc. звертає увагу на добірку нестандартних варіантів
Čytaty latynkoju
10 подарунків для справжнього ґаджетомана
  1. Головна
  2. Техно
  3. 10 подарунків для справжнього ґаджетомана
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
«Чорна П'ятниця» минула, а Кіберпонеділок у розпалі. І якщо ви раптом не знаєте, що варто придбати у подарунок собі чи близьким, які обожнюють незвичайні ґаджети, Inc. звертає увагу на добірку нестандартних варіантів

Подарунки бувають різними — але ці точно не залишать байдужими ні отримувача, ні того, хто їх даруватиме. На часі дізнатися, що варто придбати у час розпродажів.

Для тих, хто любить робототехніку

Робототехніка — це щось пов’язане із Boston Dynamics, дронами, які вбивають терористів та лініями складання автомобілів у Південній Кореї. Якщо ви досі перебуваєте у полоні подібних стереотипів, на часі замовити собі розробку від Mayfield Robotics. Домашній робот Kuri здатен не лише упізнавати вас, але й обладнаний мікрофонами, камерами та низкою сенсорів. Це дає йому змогу орієнтуватися вдома, «стерегти» приміщення за вашої відсутності та бути помічником у розвагах для дітей, домашній улюбленців чи гостей. За все це доведеться заплатити — $799 коштуватиме такий домашній робот.

Для шанувальників польотів

Політ — ваша мрія, але вас нудить за штурвалом навіть комп’ютерного тренажера, не кажучи вже про місце другого пілота? Не проблема: дрон від компанії Teal, заснованої 18-річним випускником коледжу Джорджем Матусом, який у приятельських стосунках із Пітером Тілем, дасть вам відчуття польоту без потреби полишати земну твердь. 85 миль/год (це понад 100 км/год) — це як родстер серед квадрокоптерів. На споживчому ринку швидших дронів немає. Проте за швидкість треба платити — теж $799, як і для попереднього ґаджету.

Для тих, кому важливо захистити підключення до інтернету

Можливо, ви чи ваші рідні / друзі понад усе опікуєтеся не безпекою польотів чи поїздок, а безпечним онлайн-серфінгом? Тоді для вас — точка доступу із військовим рівнем захисту, вбудованим файєрволом та VPN-шифруванням усього трафіку під назвою GoSilent. Раніше компанія Silent Circle випустила повністю захищений смартфон Blackphone. А тепер ви можете придбати захищений роутер за $500.

Для захисту банківських даних, паролів та логінів до сайтів

Наступний ґаджет у цій добірці — також для прихильників абсолютної безпеки. Двофакторна ідентифікація у формі брелоку ключів — ось що таке YubiKey. Цей ключ безпеки повністю захищає усі ваші паролі та доступи до платіжних та інших сервісів. Достатньо лише вставити його до USB-порту вашого комп’ютера та перенести потрібні вам паролі. Цей фізичний ключ сумісний із профілями користувача у Gmail, Facebook, Windows, Dropbox та Salesforce. За таку безпеку вам доведеться заплатити $40.

Для того, аби залучити дітей до робототехніки

І знову роботи — але тепер для тих, хто хоче навчити своїм дітей, молодших братів чи сестер програмувати (а може й самим цього навчитися). Hexa можна запрограмувати на виконання різних команд. 6-ногий робот йде в комплекті із набором для розробки та програмування. Користувачі можуть написати власноруч прості програми для цього робота. Щоправда, такі розваги обійдуться вам у $949.

Для тих, у кого немає можливості тримати домашнього улюбленця

Читайте також: Олександр Нестеренко, ARTKB: «Україна від цвяхів перестрибнула до дронів та ґаджетів»

Японців можна вважати химерними, проте деякі незвичні ґаджети вони роблять по-справжньому душевними. У вас алергія, ваш партнер / чоловік / дружина / дівчина / хлопець проти тварин в квартирі? Заведіть собі Qoobo. Японська компанія Yukai Engineering створила терапевтичного робота. Він схожий на велику подушку для обіймів і махає хвостом, коли ви його пестите. Цього робокота не треба годувати чи вигулювати — варто лише не забувати про підзарядку. Вартість цієї іграшки для самотніх чи тих, у кого немає можливості завести кота — $100.

Для тих, хто хоче спробувати 3D-друк

Ще декілька років тому експерименти із 3D-друком були дорогим задоволенням. Аби спробувати, довелося би купувати обладнання вартістю в декілька тисяч доларів. Тепер же достатньо придбати компактний принтер, завантажити застосунок для керування цим обладнанням на свій смартфон та підключити Wi-Fi. Robo — це 3D-принтер, чким з легкістю зможуть скористатися і діти, і дорослі. Вартість ґаджету —  $799.

Для тих, кому набридли записи в робочих блокнотах

Вас дратують планшети та ноутбуки і ви надаєте перевагу записам ручкою? ReMarkable може змінити ваші уявлення про занотовування думок та справ. Екран цього планшету зроблений на основі технології «електронних чорнил». Розробники обіцяють, що «писати» по цій поверхні так само просто, як ви робите це кульковою ручкою чи олівцем у звичайному блокноті. Щоправда, за це технічне задоволення доведеться викласти $599.

Для шанувальників «Зоряних Воєн»

Компанія Sphero випустила низку тематичних міні-роботів — зокрема, бота R2-Q5 до цьогорічного Comic Con у Нью-Йорку. Якщо ви точно знаєте, де шукати «тих дроїдів», хто такий Капітан Соло та Люк Скайуокер і раніше вже гралися іграшковим дроїдом BB-8 — вам обов’язково слід звернути увагу на продовження популярної франшизи від Lucasfilm. Потішити дитину в собі та подарувати новий ґаджет до колекції справжнього джедая можна за $199.

Для тих, кому важливо порозумітися із іноземцями

Цей список був би неповним без навушників Google Pixel Earbuds — адже лише вони вміють перекладати «на ходу» із низки різним мов. Щоправда, переклад буде англійською _ однак це буде простіше, аніж порозумітися із кимось, хто говорить на гінді чи китайською (якщо цих мови ви взагалі не знаєте). Крім того, вони також мають голосового помічника та можуть підказувати вам маршрути і керувати вашою музичною бібліотекою у хмарному сервісі від Google. Заплатити доведеться за все це $159. І не забувайте, що максимальну функціональність навушники мають у комплекті із новими фірмовими Google-смартфонамиНепомітні кроки — чого вчать нещодавні презентації Amazon, Google та SpaceX.

Share
Написати коментар
loading...