Реклама

Запоріжжя отримало нову айдентику та дизайн для міста

Запоріжжя спробує відхід від традиційних підходів до брендингу міста: днями містянам презентували новий логотип та туристичну айдентику
Čytaty latynkoju
Запоріжжя отримало нову айдентику та дизайн для міста
  1. Головна
  2. Новини
  3. Запоріжжя отримало нову айдентику та дизайн для міста
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Запоріжжя спробує відхід від традиційних підходів до брендингу міста: днями містянам презентували новий логотип та туристичну айдентику

Що саме представили

У Запоріжжі минулого тижня відбувся Туристичний бізнес-форум 2017. Під час заходу було презентовано нову айдентику туристичного бренду Запоріжжя. Керівником та арт-директором проекту виступив дизайнер зі столиці Дмитро Буланов. Розробку концепції та дизайн в проекті також допомагав реалізувати Сергій Кривенко.

На чому ґрунтується нова айдентика

Автори айдентики відійшли від традиційних асоціацій міста із козацтвом. В основу покладено конструктивізм, що відображається в архітектурі та атмосфері міста. Тому графічний стиль та дизайн туристичного бренду цього східного міста — це поєднання конструктивізму та сучасного мінімалізму. Саме так інтерпретували цей варіант його автори.

Конструктивістський підхід ліг також в основу слогану. В якості підґрунтя використали словосполучення «сім шляхів». У новій стратегії міста виокремлено 7 туристичних напрямів розвитку Запоріжжя. Це словосполучення стало фундаментом для створення різних за змістом і настроєм варіацій слоганів.

Мешканцям міста та гостям запропонують «сім шляхів до пригод», «сім шляхів до нових вражень», «сім шляхів до себе». Набір подібних ідентифікацій трактуватимуть досить широко. Автори кажуть, що цей «конструктор» передбачає створення необмеженої кількості нових варіацій. Їх можна прив’язувати до туристичного продукту чи пропозиції в залежності від контексту. Дизайн знаку базувався на традиційній козацькій символіці, сполученні креслень туристичних маршрутів та нових напрямків туристичної стратегії міста.

Раніше ми розповідали вам про те, що у Запоріжжі збудують новий терміналАеропорт «Запоріжжя» матиме новий термінал міжнародного аеропорту.

Share
Написати коментар
loading...