Реклама

Український електроавтобус проїхав на одному заряді 320 км

Електротранспорт розроблений «Концерном-Електрон» подолав без «дозаправки» в 1,5 рази більшу відстань, ніж заявлялася
Čytaty latynkoju
Український електроавтобус проїхав на одному заряді 320 км
  1. Головна
  2. Новини
  3. Український електроавтобус проїхав на одному заряді 320 км
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Електротранспорт розроблений «Концерном-Електрон» подолав без «дозаправки» в 1,5 рази більшу відстань, ніж заявлялася

Згідно з паспортом, електроавтобус максимально може подолати 225 км. Однак насправді автобусу марки «Електрон Е191» вдалося проїхати на одному заряді (з частковим завантаженням) 320 км. Транспортний засіб здолав без підзарядки шлях від Львова до Кам’янця-Подільського. Там команда розробників та сам електричний автобус стали учасниками на форумі екологічного транспорту.

Що відомо про український електроавтобус

Е191 може перевозити 98 осіб, з яких 41 займатимуть місця для сидіння. Автобус з електричним двигуном обладнано місцями для інвалідних і дитячих колясок. Як заявляють розробники, собівартість перевезень за допомогою «Електрон Е191» вдесятеро нижча за використання аналогічного транспорту, що працює на дизельному паливі та зазвичай використовується для цивільних перевезень. Крім того, львівський електроавтобус екологічно чистий та позбавлений шуму від роботи двигуна. В режимі швидкісного підзаряджання «Електрон Е191» поповнює ресурс батарей на 70% за 15-20 хв. Передбачено також стандартну бортову зарядка на 380В для звичайної мережі.

Поки електричний автобус Е191 курсує у Львові. Проте вже 2018 року на його появу очікують також на рейсах у Києві та Одесі.

До речі, рекомендуємо прочитати, що варто знатиЩо варто знати про нові автомобілі від Маска — спорткар та вантажівку Tesla про нові автомобілі від Ілона Маска — спорткар та вантажівку Tesla. Появу їх у серійному виробництві варто чекати не раніше 2020 року, але деякі технічні та експлуатаційні характеристики цих електромобілів дійсно можуть вразити тих, хто скептично ставиться до можливостей більшості сучасних електроавтівок.

Share
Написати коментар
loading...