Реклама

У Харкові відкрили перший в Україні соціальний готель

Соціальний готель розрахований на людей, які потрапили в складні життєві обставини і залишилися без житла, а також на внутрішньо переміщених осіб
Čytaty latynkoju
У Харкові відкрили перший в Україні соціальний готель
  1. Головна
  2. Новини
  3. У Харкові відкрили перший в Україні соціальний готель
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Соціальний готель розрахований на людей, які потрапили в складні життєві обставини і залишилися без житла, а також на внутрішньо переміщених осіб

Перший в Україні соціальний готель для людей, які опинилися у важких життєвих ситуаціях, відкрили в Московському районі міста Харкова. Готель розташувався в раніше непридатному для проживання складському приміщенні, де провели капітальний ремонт як зовні, так і всередині.

Хто долучився до відкриття закладу

У відкритті готелю поряд з представниками влади міста взяли участь генеральний консул Федеративної Республіки Німеччина в Донецьку (офіс у Дніпрі) Вольфганг Месінгер і керівниця проекту «Розвиток соціальної інфраструктури у зв’язку зі збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб», який реалізується Німецькою федеральною компанією GIZ, Бербель Швайгер.

КП «Соціальний готель» — унікальний проект для України, створений за підтримки уряду Німеччини. У нашому готелі сформована команда, яка готова забезпечити роботу установи і зробити її якісною та доступною для тих, хто потребує такої допомоги.

Світлана Горбунова-Рубан, віце-мер Харкова

У свою чергу, Месінгер підкреслив, що влада Харкова серйозно ставиться до соціальних питань і до проблем нужденних: «Підтвердження тому – успішна реалізація вже третього спільного проекту в соціальній сфері міста».

Цей готель добре обладнаний. Можу сказати, що нашим коштам знайшли гідне застосування.

Вольфганг Месінгер, генконсул Федеративної Республіки Німеччина в Донецьку

Готель розрахований на 50 осіб. Заклад обладнаний спальними кімнатами, санвузлами, кухнею, пральнею. Будівлю адаптовано для людей з обмеженими можливостямиУкраїнський проект допоможе особливим мандрівникам. На сьогодні в готелі створено всі умови, щоби в оперативному порядку прийняти перших відвідувачів. Повноцінно установа почне свою роботу з 1 січня 2018 року. Максимальний термін проживання в готелі — 90 днів, вартість — 40-50 грн на добу.

 

Share
Написати коментар
loading...