Реклама

Столичні студенти запропонують зміни для Бесарабської площі

До 9 листопада 2017 року триває прийом заявок від охочих долучитися до трансформації одного із найбільш завантажених транспортом місць Києва
Čytaty latynkoju
Depositphotos
Столичні студенти запропонують зміни для Бесарабської площі
  1. Головна
  2. Новини
  3. Столичні студенти запропонують зміни для Бесарабської площі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
До 9 листопада 2017 року триває прийом заявок від охочих долучитися до трансформації одного із найбільш завантажених транспортом місць Києва

Що варто знати про Бесарабську площу

Бессарабська площа та її околиці – простір, де зосереджене ділове та туристичне життя української столиці. А ще це — один із важливих та найбільш завантажених транспортних вузлів міста. За даними дослідження, проведеного Радою з урбаністики та Асоціацією велосипедистів Києва у жовтні 2017 року, чисельність автівок, що проїжджають цією площею у ранкові та вечірні години-пік, перевищує 80 тис.

Для кого ця Школа

16-19 листопада 2017 відбудеться Школа-воркшоп з реорганізації простору навколо Бессарабської площі. Захід передбачає поєднання освітніх лекцій, практичних занять та створення сценаріїв того, як можна реорганізувати рух транспорту на цій локації.

Учасниками стануть близько 20 студентів транспортних та архітектурних вишів України, яких організатори визначать як наймотивованіших на роботу із покращення міського простору. Вони створять сценарії зміни умов та рівня безпеки для усіх учасників дорожнього руху на цій київській локації.

Якими будуть результати участі

Школа включатиме лекції, майстер-класи, вивчення успішних практичних кейсів у містах світу й України та безпосередню «польову» роботу в реальній міській зоні. Завершиться навчання захистом робіт 19 листопада. На захисті проектів будуть присутні представники КМДА та зацікавлені гості, дотичні до проблем столичного містопланування. Організатори Школи обіцяють посприяти втіленню найкращих ідей від студентів.

Хто викладатиме

  • Ігор Могила — кандидат технічних наук, начальник відділу стійких транспортних систем ЛКП «Інститут Просторового Розвитку» (Львів)
  • Андрій Коман — архітектор, співзасновник UCG. urban consulting group (Івано-Франківськ)
  • Олена Чернишова — транспортна експертка, консультантка Dornier Consulting International GmbH (Київ).

Усі подробиці щодо участі можна дізнатися на сторінці Школи у Facebook.

Раніше ми розповідали вам про урбаністичні зміниОблаштування площі Казимира Малевича у столиці — що варто знати у Києві.

Share
Написати коментар
loading...