Реклама

Sony повертає у продаж свого робо-собаку

Корпорація Sony після майже десятирічної перерви повертає у продаж роботизовану іграшку, яка свого часу спричинила фурор на азійських ринках — песика Aibo
Čytaty latynkoju
Sony повертає у продаж свого робо-собаку
  1. Головна
  2. Новини
  3. Sony повертає у продаж свого робо-собаку
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Корпорація Sony після майже десятирічної перерви повертає у продаж роботизовану іграшку, яка свого часу спричинила фурор на азійських ринках — песика Aibo

Що варто знати про цю розробку

Попередню модель роботизованого собаки Sony випускала майже 10 років тому. Нова версія має назву Aibo (або модель ERS-1000). В компанії заявляють, що робот здатен формувати емоційну прив’язаність до господарів та реагувати на їхню поведінку. В якості очей використовуються 2 OLED-панелі, здатні демонструвати та адаптувати різні емоційні вирази в залежності від ситуації та реакції господаря. Батарея забезпечує 2 години роботи. Для її перезаряджання потрібно близько 3 годин.

Особливості роботизованого домашнього улюбленця

Sony обіцяє, що Aibo вмітиме шукати господарів, навчатися поведінці, яка тішить власника та підлаштовуватися під навколишні умови. В основу робота покладено технології адаптивного глибокого навчання та вміння аналізувати звуки і зображення через сукупність вбудованих сенсорів. Також робопес вміє підключатися до хмарного сервісу, аби «вчитися» і обмінюватися «досвідом» із іншими власниками та роботами цієї моделі.

Читайте також: Як Sony хоче навчити дітей програмуванню за допомогою іграшки

Для керування використовується окремий мобільний додаток My Aibo. За його допомогою можна робити світлини із вбудованої камери робота та завантажувати набори трюків, які вмітиме виконувати робопесик. Користування іграшкою передбачає щомісячну передплату в розмірі близько $26 мінімум на 3 роки. За це власник іграшки отримає підключення по Wi-Fi та LTE, хмарну версію сервісу для бекапів та обміну інформацією, а також доступ до каталогу додатків. Окремо продаватиметься «кісточка» для вашого робопесика із назвою Aibone.

Коли можна буде придбати новинку

Попереднє замовлення у Японії розпочалося ще вчора — а продаж почнеться 11 січня 2018 року. Поки що немає інформації про плани продавати цей незвичний ґаджет за межами Японії. Вартість новинки складе $1,7 тис. Якщо ж таких грошей у вас немає, радимо розглянути як альтернативу справжнього собаку та український ґаджет, який дає змогу із ним гратисяPetcube вийшов на ProductHunt з новим ґаджетом.

Share
Написати коментар
loading...