Реклама

У Львові розпочався Міжнародний економічний форум

Сьогодні у Львові стартував дводенний Міжнародний економічний форум. Ця подія збере спільно представників влади, громадськості, бізнесу та міжнародних інституцій
Čytaty latynkoju
У Львові розпочався Міжнародний економічний форум
  1. Головна
  2. Новини
  3. У Львові розпочався Міжнародний економічний форум
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Сьогодні у Львові стартував дводенний Міжнародний економічний форум. Ця подія збере спільно представників влади, громадськості, бізнесу та міжнародних інституцій

Головною локацією XVII Міжнародного економічного форуму є стадіон «Арена-Львів», а темою — Львівщина, як локомотив промислової революції в Україні. Організатори очікують протягом двох днів понад 2,5 тис учасників.

Які події будуть на Форумі

Відкриватиме форум перший віце-прем’єр-міністр Степан Кубів. У панельних дискусіях запланована участь також заступників міністрів, дипломатів, інвесторів, підприємців, представників міжнародних фондів, бізнес асоціацій та банків.

Сьогодні, протягом першого дня Форуму, відбудеться 4 пленарних засідання. Першою обговорять тему реформ в Україні, втілення європейського досвіду в українських реаліях. Під час панелей також розглянуть досвід реалізації проектів альтернативної енергетики на Львівщині. Говоритимуть про боротьбу з корупцією, судову реформу, проаналізують відкритість влади перед інвестором на прикладі Львівщини.

Завершиться перший день Форуму обговоренням змін у професійно-технічній освіті. Учасницею цієї панелі стане очільниця Міністерства освіти і науки України Лілія Гриневич.

Чи заплановано укладання міжнародних угод

Цього дня також заплановано підписання інвестиційних документів та меморандумів. Зокрема, відбудеться підписання Протоколу про наміри між ТзОВ «Енергопарк «Яворів», Європейським банком реконструкції та розвитку та Північною екологічною фінансовою корпорацією NEFCO.

Крім того, до Форуму приурочили відкриття сонячної електростанції потужністю 5 МВт у с. Терновиця Яворівського району та вітроелектростанції потужністю 20.7 МВт у місті Старий Самбір. Делегація на чолі з віце-прем’єром також офіційно відкриє другу чергу фабрики з пошиття чохлів для автомобілів «Бадер Україна» у с. Кожичі Яворівського району.

Нагадаємо, раніше повідомлялосяУкраїна піднялася в світовому рейтингу легкості ведення бізнесу, що Україна піднялася в світовому рейтингу легкості ведення бізнесу.

Share
Написати коментар
loading...