Реклама

MEGOGO розвиватиме виробництво власного відеоконтенту

Вже є концпепції спортивного та кібер-спортивного реаліті і в найближчі півроку можуть стартувати зйомки. Додатково заплановано запуск офлайн-подій із їхньою подальшою ретрансляцією
Čytaty latynkoju
MEGOGO розвиватиме виробництво власного відеоконтенту
  1. Головна
  2. Новини
  3. MEGOGO розвиватиме виробництво власного відеоконтенту
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вже є концпепції спортивного та кібер-спортивного реаліті і в найближчі півроку можуть стартувати зйомки. Додатково заплановано запуск офлайн-подій із їхньою подальшою ретрансляцією

Головний акцент компанії — на виробництво нішевого і неформатного контенту, який недоотримує глядач зі стандартних платформ. У зв’язку з розвитком власного виробництва MEGOGO набирає команду міні-продакшна.

Детальніше про наміри команди MEGOGO

Найближчим часом компанія перейде до зйомок реаліті-шоу. У планах — спортивне і кібер-спортивне шоу. Також власники компанії бачать інтерес в розвитку відеоблогів. У цьому ключі будуть контактувати з відомими блогерами і впізнаваними особами. Наразі почали записувати edutaiment-контент (наприклад, освітні лекції). Поки доступ буде безкоштовним, але незабаром топові позиції переведуть на платну основу.

Читайте також: На платформі Netflix вийшов перший український серіал

Ще один контентний напрямок, який розвиватиме компанія — концерти і культурні події. Також зараз відбувається тестування аудиторії подкастів, які зараз переживають у всьому світі «друге народження». Вони будуть розраховані на мобільних користувачів.

Ми бачимо категорію людей, спраглих споживати якісний аудіоконтент, особливо, коли вони знаходяться в транспорті. Таким користувачам ми спробуємо запропонувати ряд цікавих проектів — акцент на історіях, особливо розслідуваннях, діалогах, можливо ток-шоу.

Іван Шестаков, директор з маркетингу та стратегії Megogo

Що варто знати про компанію

MEGOGO — найбільший в Східній Європі відеосервіс, який надає послуги з перегляду онлайн відеоконтенту та телеканалів. Щомісячна аудиторія сервісу становить понад 40 млн унікальних користувачів. Каталог ресурсу — понад 77 тис одиниць відео, з яких понад 5 тис складають художні фільми та серіали.

Відеоресурс є мультиекранним і доступний на всіх топових платформах на базі iOS, Android, Windows, а також на телевізорах з функцією Smart TV: LG, Samsung, Philips, Sony, Panasonic, Toshiba, в популярних мультимедійних плеєрах і медіаприставках, таких як Apple TV, Dune HD, Aura, iNext, Ritmix і Explay та ін. Окремий додаток розроблено для пристроїв на Android TV. Додатковою відмінністю платформи є можливість переглядати популярні телевізійні канали. Рейтингові канали телебачення доповнені власними інтерактивними HD-каналами MEGOGO — загалом 250 каналів ТБ та понад 30 власних інтерактивних каналів онлайн-сервісу. Також відеосервіс запустив власну студію сурдоперекладу, відкрив спеціальний розділ на сайті з тисячами фільмів для людей з вадами слуху.

Share
Написати коментар
loading...