Реклама

Аеропорт «Київ» встановив кіоски самостійної реєстрації на рейси

Міжнародний аеропорт «Київ» встановив в залі вильоту міжнародного терміналу кіоски самостійної реєстрації на рейси. Для реєстрації потрібен тільки паспорт
Čytaty latynkoju
Аеропорт «Київ» встановив кіоски самостійної реєстрації на рейси
  1. Головна
  2. Новини
  3. Аеропорт «Київ» встановив кіоски самостійної реєстрації на рейси
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Міжнародний аеропорт «Київ» встановив в залі вильоту міжнародного терміналу кіоски самостійної реєстрації на рейси. Для реєстрації потрібен тільки паспорт

Розвиток інфраструктури українських летовищ передбачає появу нових технологічних рішень. Зокрема, нові способи реєстрації на рейс запускають на одному із столичних летовищ. Кіоски дозволяють пройти онлайн-реєстрацію та отримати роздрукований посадковий талон. Як відзначає адміністрація київського аеропорту в Жулянах, загалом ця процедура займає не більше 1,5 хв. На часі дізнатися більше про те, як можна скористатися самостійною реєстрацією і чи скоро чекати на неї в інших українських аеропортах.

Докладніше про нововведення

Скористатися послугою онлайн-реєстрації в Жулянах поки що можуть тільки пасажири двох авіакомпаній — польського національного перевізника LOT і азербайджанського лоукостера Buta Airways. Згодом число авіакомпаній, які нададуть пасажирам можливість пройти реєстрацію в кіоску, збільшиться. На це сподіваються в адміністрації аеропорту.

Нагадаємо, що Одеський аеропорт отримаєОдеський аеропорт отримає 500 млн грн на реконструкцію 500 млн грн на реконструкцію. Проект реконструкції вже розпочали. Він включає будівництво нового термінального комплексу та нової злітно-посадкової смуги. Аеропорти Херсона та Одеси потребують реконструкції злітно-посадкової смуги, щоб туди могли зайти лоукост-компаніїДо 10 українських аеропортів готові приймати лоукостерів. В 2018 році в рамках державної програми Одеський аеропорт повинен отримати 1 млрд 170 млн грн, каже керівництво міста. Новий термінал Міжнародного аеропорту «Одеса» стане майданчиком для успішного розвитку бізнесу, дозволить збільшити транзитні пасажиропотоки та вантажні перевезення за основними напрямками, кажуть представники міської влади Одеси. Проект реконструкції вже розпочали. Він включає будівництво нового термінального комплексу та нової злітно-посадкової смуги летовища.

Share
Написати коментар
loading...