Реклама

Український музикант запускає «Tinder для меломанів»

Реліз нового музичного сервісу Louder.me, який прагне допомогти місцевим музикантам у розповсюдженні та популяризації творчості, відбудеться до кінця жовтня
Čytaty latynkoju
Depositphotos
Український музикант запускає «Tinder для меломанів»
  1. Головна
  2. Новини
  3. Український музикант запускає «Tinder для меломанів»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Реліз нового музичного сервісу Louder.me, який прагне допомогти місцевим музикантам у розповсюдженні та популяризації творчості, відбудеться до кінця жовтня

Для чого потрібен новий сервіс

За словами команди, цей сервіс — новий спосіб відкривати музику. Louder.me створено для того, щоб музиканти могли легко завантажувати свою музику, а публіка отримала доступ до нових виконавців Артистам достатньо заповнити власний профіль, обрати найяскравіші фрагменти своїх пісень, А слухачам можна буде не лише послухати, але й проголосувати за кращі серед запропонованих треків.За допомогою голосування пісні надалі просуватимуться вище сходинками загального рейтингу робіт, представлених на платформі.

Як долучитися до проекту

Фінальний реліз відбудеться невдовзі, а поки розробники закликають DIY-артистів, інді-музикантів та прихильників сучасної української та світової музики долучитися до бета-тестування мобільного додатку для iOS. Аби стати бета-тестером, достатньо залишити власний Apple ID на спеціальній сторінці. Після цього ви отримаєте посилання на тестову версію додатку для iPhone та iPad. Музиканти можуть завантажувати треки в додаток за посиланням.

На стадії бета-тесту користувачі можуть слухати пісні у вкладці Arcade і голосувати за треки, що вам сподобалися. У вкладці Tournament у двобій виходять дві композиції, і лише слухач виконує роль судді, віддаючи власний голос за уподобаний твір. У своєму профілі користувачі можуть згадати, в яких двобоях голосували, та за ким з користувачів та артистів стежать.

Хто створив новий онлайн-майданчик для музикантів

Засновником та ідеологом українсько-швейцарського стартапу Louder.me є одеський музикант, фронтмен гуртів Septa та The Nietzsche Євген Тимчик. В основі розробки поєднано можливості музичних сервісів та механіка уподобань, притаманна Tinder та аналогічним дейтінґ-сервісам. За словами засновника, це дає змогу за півгодини послухати музичну творчість понад сотні виконавців. Це може бути корисним для музичних критиків, самих музикантів чи просто затятих меломанів. Процес нагадує гру і не схожий на класичні стрімінґові сервіси.

Share
Написати коментар
loading...