Реклама

Завершується прийом заявок на премію лідерів, хто не досяг 30 років

З 2016 року Kyiv Post вручає нагороду молодим лідерам України в різних сферах життя — і цими днями завершується прийом заявок на чергову номінацію
Čytaty latynkoju
Depositphotos
Завершується прийом заявок на премію лідерів, хто не досяг 30 років
  1. Головна
  2. Новини
  3. Завершується прийом заявок на премію лідерів, хто не досяг 30 років
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
З 2016 року Kyiv Post вручає нагороду молодим лідерам України в різних сферах життя — і цими днями завершується прийом заявок на чергову номінацію

Кому вручають нагороду

Володарями нагороди від Kyiv Post можуть стати ті, хто є відданими своїй діяльності, мають значні досягнення або захоплюючі інноваційні ідеї для впровадження змін в Україні і в усьому світі. Організатори конкурсу кажуть, що шукають 30 теоретиків та практиків, здатних надихати, просувати Україну у своїй діяльності. При цьому результати їхньої роботи свідчать самі за себе чи допомагають тим, хто потребує підтримки.

Володарем премії може стати той (або та), кому ще не виповнилося 30 років та хто є громадянином України. Учасник має володіти видатними досягненнями або запровадити значні зміни у сфері освіти, охорони здоров’я, бізнесу, науки, медицини, громадської діяльності, мистецтва та інших сферах. Важливо також, аби діяльність номінанта допомогла Україні та її населенню чи будь-де в світі.

Церемонія нагороження переможців TOP 30 UNDER 30 відбудеться 5 грудня 2017 року у готелі Hillton в Києві.

Навіщо проводиться цей конкурс

Така номінація є досить популярною практикою серед міжнародних видань, дослідницьких організацій тощо. В 2016 році KyivPost також запровадили цю почесну номінацію, обравши три десятки молодих українців зі сфери освіти, бізнесу, науки, медицини, громадського сектору, військової справи та інших сфер, передавши їм під час урочистої церемонії кришталеві нагороди, що  засвідчують їхню перемогу:

— Кожен з 30 переможців має свою унікальну історію успіху, але всіх їх обєднують їх новаторські таланти, наполегливість та прихільність своїй справі. Своїм прикладом ці 30 молодих людей доводять, що майбутнє України яскраве.

організатори конкурсу

Share
Написати коментар
loading...