Реклама

Mastercard і ПриватБанк презентували Black Card

Компанія Mastercard і ПриватБанк презентували нову картку World Black Edition, що пропонує низку спеціальних привілеїв і можливостей з урахуванням потреб тих, хто часто подорожує
Čytaty latynkoju
Mastercard і ПриватБанк презентували Black Card
  1. Головна
  2. Новини
  3. Mastercard і ПриватБанк презентували Black Card
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Компанія Mastercard і ПриватБанк презентували нову картку World Black Edition, що пропонує низку спеціальних привілеїв і можливостей з урахуванням потреб тих, хто часто подорожує

За оцінками Всесвітньої туристичної організації, до 2030 року кількість міжнародних подорожей зросте до 1,8 млрд на рік. Тому створення особливих банківських продуктів, орієнтованих на підвищений комфорт під час відряджень і відпусток, стає дедалі актуальнішим. ПриватБанк представив World Black Edition Mastercard, яку вже можна оформити в будь-якому відділенні в Україні.

Що пропонує Mastercard і ПриватБанк

Кожен власник картки Black матиме ексклюзивну перевагу – цілодобову підтримку команди віддалених асистентів спеціального сервісу Travel Concierge. Вони допоможуть клієнтам знайти та купити квитки, підготувати необхідні документи, підібрати тури та забронювати готелі, замовити трансфери й орендувати авто. Служба віддалених помічників зможе також надавати консультації в нестандартних ситуаціях під час подорожі – у будь-який момент і в будь-якій точці планети. З карткою World Black Edition клієнтам ПриватБанку доступні послуги цілодобового персонального банкінгу, консультацій з купівель в Інтернеті, а також медичного страхування під час перебування за кордоном за особливими умовами. Серед додаткових привілеїв для держателів картки – сервіс Security: цілодобова правова підтримка, оренда сейфових скриньок у більше ніж 230 депозитаріях по всій країні та бронювання кімнат переговорів у понад 120 VIP-центрах у містах України, а також доступ до Дисконтного клубу банку.

Привілеї з карткою World Black Edition Mastercard включають також доступ до преміальних сервісів від компанії Mastercard. Власники карток можуть безкоштовно перебувати у двох залах для внутрішніх та зовнішніх рейсів Mastercard Business Lounge у Борисполі та в аеропортах Тбілісі, Батумі, Кишинева, Будапешта, Бухареста, Праги та Відня. Як додаткову опцію банк може запропонувати доступ до 888 лаунжів аеропортів світу з Lounge Key. Крім того, є можливість безкоштовно скористатися послугою з пришвидшеного проходження контролю й митних формальностей у міжнародному  аеропорту Бориспіль – Fast Line. Держателі нової преміальної картки також стають учасниками програми винагород Mastercard Rewards. Це означає, що за кожну купівлю карткою автоматично нараховуються бали, що можна обміняти на винагороду – різноманітні товари та послуги, зокрема техніку, посуд, спортивні та дитячі товари, сертифікати тощо.

Нагадаємо також, що Приват24 та BlaBlaCar допоможутьПриват24 та BlaBlaCar допоможуть економити на мандрівках економити на мандрівках.

Share
Написати коментар
loading...