Реклама

На фестивалі діджитал-реклами у Бельгії в журі буде штучний інтелект

Агентство DDB Brussels запропонувало штучний інтелект Pearl на роль голови журі бельгійського MIXX Awards – фестивалю діджитал-реклами
Čytaty latynkoju
На фестивалі діджитал-реклами у Бельгії в журі буде штучний інтелект
  1. Головна
  2. Техно
  3. На фестивалі діджитал-реклами у Бельгії в журі буде штучний інтелект
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Агентство DDB Brussels запропонувало штучний інтелект Pearl на роль голови журі бельгійського MIXX Awards – фестивалю діджитал-реклами

Ми вже розповідали про різні форми залучення штучного інтелекту до сучасного життя та побуту в різних країнах світу. У деяких європейських країнах використання штучного інтелекту ще не врегулюване законодавчо. Однак уже є перші проекти, які навіть використовуватимуться у комерційних цілях. Бельгійці вважають, що штучний інтелект в ході ювілейного 10-го фестивалю Marketing and Interactive Excellence Awards зможе гарантувати неупередженість та справедливе суддівство. На часі дізнатися більше про цей проект.

Як штучний інтелект займатиметься суддівством

DDB Brussels розробило програму на замовлення організаторів фестивалю — Бельгійської асоціації маркетингу. Ім’я вона отримала на честь Радіа Перлман, однієї з піонерів розробки ПЗ і та розробниці протоколу STP. Сьогодні Перлман працює в корпорації Dell. 3 місяці тому творці завантажили в Pearl аналітику і звіти MIXX за останнє десятиліття та дали завдання проаналізувати тексти, відеоролики і результати фестивалів. Агентство пропонує використовувати штучнийНавіщо писати книги про штучний інтелект інтелект в майбутньому для попереднього відбору робіт учасників на великих творчих конкурсах. Порівнявши свій шорт-лист зі списком від , члени «людського» журі зможуть приділити більше уваги роботам, які пройшли повз «замилених» очей.

Вона, безумовно, найдосвідченіший член рекламного журі на планеті. Вона навчилася думати, як людина, та вже досягла рівня точності близько 76%. Тому якщо їй дати новий кейс, вона зможе досить достовірно передбачити, чи переможе він і яке місце може зайняти.

Джос Полфліт, керівник відділу машинного навчання в Faction XYZ

Share
Написати коментар
loading...