Реклама

9 подкастів про людський бік технологій

Технології — це всюдисуща складова життя сучасної людини. Ми підготували для вас дев'ять розмов на тему впливу технологій на наше сьогодення та майбуття
Čytaty latynkoju
9 подкастів про людський бік технологій
  1. Головна
  2. Техно
  3. 9 подкастів про людський бік технологій
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Технології — це всюдисуща складова життя сучасної людини. Ми підготували для вас дев'ять розмов на тему впливу технологій на наше сьогодення та майбуття

Ми вже говорилиДе не варто користуватися смартфоном про те, що смартфони фактично перевели частину людської раси в цілодобовий онлайн-режим. Та, як кажуть, не смартфонами єдиними. Ця десятка розмов ілюструє масштаби та наслідки впливу технологій на людство.

Exponent

Бен Томсон, американський аналітик із бізнесу, технологій і медіа, та Джеймс Олворт, автор статей не теми бізнесу та інновацій і CMO Zenrez, аналізують вплив технологій на суспільство в цілому.

Grumpy Old Geeks

Джейсон Де Філіппо та Брайан Шулмейстер мають більш ніж 40-річний досвід роботи в інтернеті й не бояться називати речі своїми іменами. Експерти розмірковують над тим, що позитивного й негативного привносить у наше життя Всесвітня павутина.

The Upgrade від Lifehacker

Команда Lifehacker підготувала для вас чергову порцію порад. Якщо ви не знаєте як технології допоможуть вам стати більш щасливими та продуктивними — ці настанови саме для вас.

Technotopia

Час поговорити про краще майбутнє. Technotopia — це інтерв’ю зі світлими головами сучасності, котрі спеціалізуються в галузях технологій, філософії та мистецтва. У цьому епізоді Зої Квінн, розробниця комп’ютерних ігор, розповідає про зловживання в інтернеті та свою нову книгу.

Radio Motherboard

Програма про дивовижно страхітливе майбутнє у форматі швидкого та змістовного огляду нових технологій, культури та відкриттів. Цю розмову за участі журналістки Анналі Невіц присвячено роботам і піратам.

Upgrade

Свіжий погляд на те, як Apple, Amazon і Google формують технології в нашому житті та впливають на нашу креативну діяльність.

 

Future Thinkers Podcast

Бесіди на стику футурології та філософії про те, як у кінцевому підсумку експоненціальна крива прогресу вплине на людство. Спікером цього епізоду є Амбер Кейс, котра вивчає людини й технологій.

Codebreaker

Ця розмова — захоплююче поєднання щирого гумору й дещо жахаючого реалізму. Бен Джонсон і Клер Тоеніскоетер без жодних труднощів розшифровують наші суперечливі почуття до технологій.



IRL

Життя онлайн — це реальне життя. Зважаючи на сучасні реалії, з цим твердженням важко не погодитися. Медійна персона Вероніка Бельмон ділиться реальними історіями життя в інтернеті та розмірковує про майбутнє Всесвітньої павутини.

Share
Написати коментар
loading...