Реклама

У 2018 році стартує авіасполучення між Ужгородом і Анталією

Турецький туроператор «Calypso Tour UA» виявив зацікавленість Міжнародним аеропортом «Ужгород» і планує вже з наступного року відкрити авіасполучення між Ужгородом і Анталією
Čytaty latynkoju
У 2018 році стартує авіасполучення між Ужгородом і Анталією
  1. Головна
  2. Новини
  3. У 2018 році стартує авіасполучення між Ужгородом і Анталією
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Турецький туроператор «Calypso Tour UA» виявив зацікавленість Міжнародним аеропортом «Ужгород» і планує вже з наступного року відкрити авіасполучення між Ужгородом і Анталією

Очільник Закарпання Геннадій Москаль запевнив, що обласна влада надасть максимальне сприяння туроператору у відкритті авіасполучення з Туреччиною. Остаточна ситуація з відкриттям регулярного рейсу з Ужгороду з наступного туристичного сезону стане відомою до кінця жовтня. 

Умови відкриття авіасполучення Ужгород-Анталія

Геннадій Москаль наголосив, що вони готові встановити мінімальні ставки на обслуговування літаків, допомогти організувати автобусні перевезення до Ужгорода з навколишніх міст і зробити все, щоб різні бюрократичні формальності зайняли мінімум часу. Президент «Calypso Tour UA» Еркан Чавуш розповів, що цей напрямок дуже перспективний, адже величезна кількість закарпатців, які відпочивають у Туреччині, зараз добираються туди зі Львова або Києва. Нагадаємо, що ЗапоріжжяЗапоріжжя отримало дозвіл на будівництво нового терміналу отримало дозвіл на будівництво нового терміналу. Новий термінал обслуговуватиме не менш як 400 осіб за годину. Його площа становитиме майже 13 тис м². Початок будівництва запланований на осінь 2017 року. Минулого року у Запоріжжі пройшов перший етап реконструкції дороги до Міжнародного аеропорту «Запоріжжя». На ділянці від траси Харків—Сімферополь до Військового містечка замінили асфальтове покриття, облаштували в’їзди у двори, облаштували зупинки, паркувальні «кишені» на дорозі. Також нещодавно стало відомо, що авіакомпанії та аеропорти світу інвестуютьАвіакомпанії та аеропорти світу інвестують $33 млрд у IT цьогоріч $33 млрд у IT.

Ми пропонуємо не тільки авіаперевезення, але й весь комплекс туристичних послуг – трансфер і проживання в готелях. Причому не односторонній, а і в зворотному напрямку – будемо возити на Закарпаття туристів із Туреччини, серед яких дуже популярний еко-туризм.

Share
Написати коментар
loading...